23948sdkhjf

HMN Entreprenøren A/S

Hos HMN Entreprenøren udfører vi alt inden for entreprenørarbejde. Fra mindre opgaver for privatkunder som kloakering og opsætning af nedsivningsanlæg og til store komplekse kommunale projekter eller større industri- og erhvervsanlægsprojekter.

Vi lytter til dine behov og skaber en personlig løsning
Ikke to opgaver er ens, og det stiller krav til os som din byggepartner. Vi sørger for god service og rådgivning gennem hele anlægsprocessen, så du får den løsning, der bedst muligt indfrier dine ønsker og behov.

Vi har været i branchen i mere end 25 år, og mange af vores medarbejdere har endnu længere erfaring, og hver og en af os sætter en ære i at skabe en personlig løsning til dig. Vi er desuden medlem af Kloakmestrenes- og Byggeriets Kvalitetskontrol, så du trygt kan overlade ansvaret for dit byggeri til os.

Forskellige samarbejdsformer efter ønske
Vi kan tilbyde dig som kunde både fag, stor, hovedentreprise ved at trække på faglige, dygtige og lokale kollegaer og håndværksmestre, der matcher os med deres specialviden. Det være sig inden for el-, VVS-installationer og tømrer-/snedkerfaget.

Du kan opnå en simplere kommunikation og undgå flere kontaktpersoner og komplikationer med os som totalentreprenør.

Fakta om HMN Entreprenøren A/S

Adresse
HMN Entreprenøren A/S
Himmerlandsvej 16B
9670 Løgstør
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Vesthimmerland Kommune

Telefon: +45 96668800

CVR nummer: DK33367066

P nummer: 1016514779

Ansatte: 120

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Tina Jensen
Direkte telefon: +45 51179831

Send til en kollega

0.157