23948sdkhjf

Byggefakta A/S

Byggefakta A/S er Danmarks førende leverandør af informationer om offentlige og professionelle private bygge- og anlægsprojekter.

Vi er mere end 50 dedikerede medarbejdere, der hver eneste dag møder på arbejde med fokus på at gøre en forskel for vores samarbejdspartnere. Vi arbejder alle mod det samme mål - at skabe værdi og vækst for vores samarbejdspartnere.

Markedets skarpeste projektinformation
Vores skarpe researchteam overvåger markedet hver dag. Vi indsamler informationer om igangværende og kommende byggeprojekter og sorterer dem i vores database, så vores samarbejdspartnere altid har markedets skarpeste projektinformationer og brancherapporter til rådighed via Danmarks største projektdatabase.

Branchens bedste salgsleads
Informationerne udnyttes hver dag som vigtige leads hos vores kunder: Arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører, håndværkere, leverandører af materialer, kommuner og andre af byggeriets aktører. Projektdatabasen indeholder både offentlige og professionelle private projekter. Med ca. 9.000 aktive danske projekter har vi Danmarks markedets mest omfattende og opdaterede projektdatabase.

Vil du vide mere?
Besøg vores hjemmeside og bestil en gratis demo på www.byggefakta.dk/demo.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Byggefakta A/S

Adresse
Byggefakta A/S
Carl Jacobsens Vej 16, 1.
2500 Valby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 70253031

CVR nummer: DK30697812

P nummer: 1013411324

Ansatte: 50

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christian Schioldann
Stilling: Research Manager

Mette Linneboe Pedersen
Afdeling: Marketing
Stilling: Kommunikations- og marketingchef
Direkte telefon: +45 70253031

Send til en kollega

0.159