23948sdkhjf

Q-Construction A/S

Q-Construction er en moderne entreprenørvirksomhed, der sikrer en bæredygtig og god oplevelse af byggeri.

Som total- eller hovedentreprenør bygger vi for professionelle bygherrer i den private, almene og offentlige sektor. Det har vi gjort siden 2006, og vi har derfor opbygget en solid erfaring med at tage hånd om byggeprojekter fra idé til indflytningsklart byggeri.

Q-Constructions fundament

Vi mener, at tidlig involvering, sparring og forventningsafstemning i en god dialog er fundamentet for en god oplevelse af byggeri og bygherres investering. Derfor lægger vi meget energi i de første faser af byggeriet lige fra bygherres første udviklingstanker til det sidste projekterede punktum. Her sikrer vores grundige forberedelse og mangeårige erfaring, at vores byggeprojekter løses tilfredsstillende for både bygherre, brugere og samarbejdspartnere.

På alle vores byggepladser har vi en kombination af erfarne hænder og unge talenter, der bygger videre på den gode oplevelse. De løfter ansvaret og fører trygt det planlagte byggeprojekt ud i livet inden for aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Skal vi tage hånd om dit byggeprojekt fra idé til indflytningsklart byggeri? Kontakt vores udviklingsdirektør Thomas Bay

Projekter

Fakta om Q-Construction A/S

Adresse
Q-Construction A/S
Rosenkrantzgade 12 D
8000 Aarhus C

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70707117

CVR nummer: DK30071859

P nummer: 1012793444

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Charlotte Thomsen
Stilling: Kommunikationsansvarlig
Direkte telefon: +45 25 72 97 32

Morten Rankenberg Jakobsen
Stilling: Daglig leder

Send til en kollega

0.361