23948sdkhjf

Kota A/S

Kota A/S er leveringsdygtige i et kvalitetsprodukt, der sætter vore kunder i stand til at lave den bedste og mest effektive tekniske løsning, når det gælder konstruktion af betongulve. Vi er altid parate til at rådgive vores kunder i brugen af Kota gulvledersystemer...

Ud fra denne nicheproduktion er Kota's målsætning blevet dannet, nemlig gennem kontinuer udvikling af vor produkter og produktion, altid at kunne lever det bedste produkt på markedet inden for gulvledere.

For at kunne opfylde vor målsætning, arbejder vi til stadighed med nytænkning inden for profiltyper, udførelsesmetoder og produktionsmetoder samt kombinationen af disse. Ofte i et tæt samarbejde med vore kunder.

Kota Gulvledere kan med fordel anvendes i forbindelse med de fleste typer gulvstøbninger, enten som aftræksbane for bjælkevibrator eller som revneanviser ved feltstøbninger.

Gulvkonstruktionen er industribygningens vigtigste konstruktionsdel, og bryder den sammen eller skades den på en for virksomheden uacceptabel måde, kan det betyde længerevarende driftsstop, hvor det ofte er nødvendigt at fjerne maskiner og apparatur for at kunne udføre en blot nogenlunde rimelig renovering.

Man har kun én chance for at lave et godt betongulv, og det er inden betonen hærder af. - Dagen efter er det for sent!

Kota's udvikling...
Kota er stiftet i 1981 af ingeniør Kristian A. Kristensen, som arbejdede indtil 1991 som betonentreprenør med speciale indenfor renovering af betongulve.

I 1985 begyndte produktionen af gulvledere sideløbende i meget lille målestok, og med meget simpelt produktionsudstyr. Efter at have bygget ny produktionshal i 1987 og investeret i nyt produktionsudstyr, steg salget af gulvledere kraftigt hvilket medførte at gulvledere blev firmaets hovedprodukt i 1991.

Dette betød samtidig at entreprenør arbejdet blev nedprioritere og produktion af gulvledere har siden været Kota's væsentligste forretningsområde.Leverandør-kompetencer

Fakta om Kota A/S

Adresse
Kota A/S
Håndværkervænget 11
7620 Lemvig

Region
Danmark
Midtjylland
Lemvig Kommune

Telefon: +45 97889800

Fax: +45 97889494

CVR nummer: DK29617120

P nummer: 1012331890

Ansatte: 3

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jes Rokkjær
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 97889800

Send til en kollega

0.219