23948sdkhjf

CPF Denmark A/S

CPF Denmark A/S tilbyder en bred vifte af frosne kyllingeprodukter til detail og foodservice. Vi er den skandinaviske afdeling af Charoen Pokphand Foods, der er én af Asiens største fødevareleverandører.

Til detailhandlen tilbyder vi et bredt udvalg af udvalg af convenience produkter i form af frosne færdigretter (Thai Cube) og ready-to-eat kyllingeprodukter.

Til foodservice tilbyder vi et stort udvalg af stegte, kogte og rå kyllingeprodukter. Fælles for alle disse produkter er den høje og ensartede kvalitet, samt den fulde sporbarhed.

Vi gør det nemmere for de professionelle køkkener at lave velsmagende, sund og inspirerende mad med sikkerhed for høj ensartet kvalitet og smag hver gang. Vi brænder for at skabe convenience food med de bedste råvarer – hvor vi med stolthed varetager hele produktionen i Thailand Fra mark til mund.

Du kan læse mere om vores produkter på vores hjemmeside 

Lidt historie...
CPF Denmark A/S er den skandinaviske afdeling af Charoen Pokphand Foods med hovedsæde i Bangkok, som er vokset fra at være en to-mands virksomhed i 1921 til i dag at være én af Asiens største fødevareleverandører. CPF ejer og kontrollerer selv alle led i forsyningskæden - helt fra fodermøllerne og opdræt, til produktion og levering.

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Fakta om CPF Denmark A/S

Adresse
CPF Denmark A/S
Svinget 5
6800 Varde

Region
Danmark
Syddanmark
Varde Kommune

Telefon: +45 75261330

CVR nummer: DK28996268

P nummer: 1011707528

Ansatte: 12

Certifikater: BRC, HACCP, IFS

Kontaktpersoner

Helena Sloth
Afdeling: Marketing
Maibrit Wolgast

Send til en kollega

0.266