23948sdkhjf

Procudan A/S

Procudan er eksperter i ingredienser og emballager, og vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab.

Hos Procudan, har vi en unik evne og vilje til at sætte os ind i vores kunders og partneres forretning. Med indlevelse, respekt, og en proaktiv tilgang er vi i stand til at øge effektiviteten og værdien i hele processen fra jord til bord. Fra råvare til færdigt produkt. Det er kendt som supply chain management, men kundernes verden er sjældent enkel og lineær. Den er ofte kompliceret og flerdimensionel, og det kræver et tæt og åbent samarbejde for at finde de rigtige løsninger.

 

Vores tilgang tilfører og frigør ressourcer 

 Vores tilgang tilfører og frigør ressourcer i vores kunders hverdag. Det kunne for eksempel være yderligere indkøbskompetencer, mindre administration af leverandører, fleksibel lager- og produktionskapacitet, kundetilpasset logistik og risikostyring af kritiske råvarer med fokus på forsyningssikring. Alle leverancer er dækket af høje kvalitetsstandarder og dokumentation og er let at finde på vores kundeportal Mit Procudan. Vores unikke, samlede løsning kalder vi "Single Point Sourcing". Vidensdeling og nye trends er også en del af vores forretningsgrundlag. Vi bringer kreative og kompetente produktudviklingskapaciteter fra vores internationale partnernetværk og projektressourcer til drift og implementering. På denne måde samarbejder vi med vores kunder om både at optimere eksisterende fødevarer og udvikle nye.

Vi er drevet af vores værdier, er proaktive og giver derved vores kunder en oplevelse, der er større end forventningerne. Med udgangspunkt i en trivselskultur viser vi respekt og er effektive i ethvert samarbejde.

 

Vi brænder for at gå den ekstra meter

Vi brænder for at gå den ekstra meter, som gør forskellen på at være god og bedst, og vi vil være vores kunders strategiske udviklingspartner. Det gør vi bedst ved at tænke løsninger før produkter og værdi før pris. Det er sådan, vi arbejder sammen om at udvikle de bedste og mest værdifulde løsninger.

 

Læs mere på

procudan.dk/om-os

Se alleNyheder

Fakta om Procudan A/S

Adresse
Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 75508000

CVR nummer: DK28293860

P nummer: 1010989430

Certifikater: AAA, FDA-godkendt, FSSC 22000, Godkendt af Fødevarestyrelsen, ISO 22000, KRAV

Kontaktpersoner

Martin Jakobsen Martin Jakobsen
Stilling: Salg- og Marketingdirektør
Direkte telefon: +45 31641273
Tommy Pedersen Tommy Pedersen
Afdeling: Adm
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 40103450
Trine Holm Trine Holm
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 31641269

Send til en kollega

0.362