23948sdkhjf
Del siden

Prysmian Denmark

Prysmian Danmark kan hjælpe dig med alt fra standardkabler til avancerede kabelløsninger til industri, infrastruktur, transport, elforsyning og telecom.  Og hvis vi ikke har det specielle kabel, du leder efter - så udvikler vi det efter dine behov. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 28.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 104 fabrikker - er Prysmian S.pa. verdens største producent af energi- og telecom kabler.

Vi har integreret bæredygtighed i hele vores forretningsmodel og implementert 16 bæredygtige målsætninger ved hjælp af et 2022 Scorecard med kvantative KPI for scope 1 og 2. Til 2030 er det tilige opsat KPI'er for koncernens sociale ambitioner for at forbedre medarbejder mangfoldighed, lighed, inddragelse, digital integration, engagement og uddannelse samt opbakning til lokalsamfundet.

Elforsyning: design, produktion og installation af kabler og komponenter til transmission og distribution, både på kraftværker og i primære og sekundære distributionsnet, herunder til underjordiske og undersøiske højspændingssystemer.

Grossist & installatør: komplet kabelsortiment af brandsikre, miljøvenlige, røgsvage, halogenfri og applikationsspecifikke løsninger til kabelføring mellem og inde i bolig- og erhvervsbyggeri.

Industri: kundespecifikke kabelføringsløsninger til en bred vifte af industrielle applikationer, herunder til olie og gas, militær og forsvar, specialiteter og OEM, vedvarende energi, elevatorer, luftfart og transport.

Telekom: kabelføringsløsninger og tilslutningsprodukter til telekommunikationsnetværk. Produktportefølje omfatter optiske kabler, tilslutningsmuligheder, OPGW og kobberkabler.

Optisk fiber: produktion og udvikling af single-mode-fiber, multimode-fiber og speciel optisk fibre.

Multimedie: kabelføringsløsninger til alle slags kommunikationsbehov i lokaler, industri- og transportinfrastrukturer (datakommunikation, multimedie-specialer, mobile netværk og signalering).

Historie
Draka Denmark Optical Cable A/S blev etableret i Danmark i 1996 med udvikling, produktion og salg af MMS kabelløsninger. Efterfølgende blev en kobberafdeling med salg og logistik tilføjet i 2001. Februar 2010 blev Draka fusioneret med Prysmian under navnet Prysmian Group. Marts 2017 lukkede multimedia kabelfabrikken i Brøndby - og i dag beskæftiger Prysmian Danmark A/S godt 20 ansatte i Albertslund.  Den 22.februar 2024 har selskabet rebranded sig med nyt globalt firmalogo og et forenklet navn uden ordet group.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig Prysmian Danmarks Nyhedsbrev her, og hold dig opdateret omkring vores nyheder, produkter, tilbud, aktiviteter og arrangementer.

Salg Grossist, Installatør, OEM 
Telefon: +45 60 39 27 39 eller +45 60 39 26 29
E-mail: dk-ti-sales@prysmiangroup.com

Salg Elforsyning
Telefon: +45 60 39 27 38
E-mail: dk-sales-utilities@prysmiangroup.com

Salg Telecom
Telefon: +45 60 39 27 11
E-mail: dk-telecom-sales@prysmiangroup.com

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459
20
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.348