23948sdkhjf
Del siden

Altiflex ApS

VELKOMMEN TIL ALTIFLEX

Altiflex sikrer bedre byggepladser uden træk, kulde og fugt. Løsningerne sikrer et lavere varmetab til gavn for effektivitet, CO2-udslip, bygherrens varmeregning og bygningens kvalitet. Opnå konkrete fordele og stå stærkere ift. fremtidens lovgivning og krav til bæredygtigt byggeri.

Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning af byggeriet. En løsning med færre processer, enklere styring, reduceret risiko og en bedre totaløkonomi på det samlede byggeprojekt.

Altiflex systemet består af forskellige størrelser af vindues- og dørmoduler, som kan kombineres og tilpasses i højde og bredde, så̊ de effektivt forsegler byggeriet mod bl.a. vind og vejr.

Sammenlignet med traditionel midlertidig aflukning med trærammer og plastfolie giver Altiflex systemet en række fordele på økonomi, sikkerhed og arbejdsmiljø.

Altiflex systemet er udviklet og testet til at kunne klare det nordlige Europas hårde klima, byggenormer og markedskrav. Modulerne kan modstå høj vindbelastning, er slagfaste, brudsikre, indbrudshæmmende og desuden godkendt som sikkerhedsrækværk i henhold til EN13374.

Monteringen af Altiflex systemet er enkel, og det kræver ingen vedligeholdelse efterfølgende.

FLERE MULIGHEDER
Altiflex leverer løsninger til enhver opgave. Løsningerne bidrager til bæredygtigt byggeri♻️ CO2-reduktion🙏 sikkerhed og godt arbejdsmiljø🤗

Interimsaflukninger
Sikkerhedsrækværk
Interimsdøre og porte
Støv- og støjvægge
Skære- og opbevaringsrum
Byggetelte

VIL DU VIDE MERE OM ALTIFLEX?
Vi sidder klar ved telefonen og mailen til at guide dig, hvis du overvejer at bruge Altiflex moduler eller generelt har spørgsmål til det.

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan de kan give dig flere muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bidrager altid gerne med idéer og konkrete uforpligtende løsningsforslag, som skaber grundlag for at bringe yderligere værdi til dine projekter. 

Med eget kontor, lager og showroom i Hvidovre, tilbyder vi vore kunder rådgivning og service – og, ikke mindst, muligheden for at komme helt tæt på og ”mærke på varerne”.

Skal du have fat i en konkret medarbejder kontakt

Læs mere på vores hjemmeside 

Her finder du vores nyheder

Altiflex ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK27620434
P nummer: 1010424719
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313