23948sdkhjf

Sigma Estimates

Sigma Estimates ser det som sin væsentligste opgave at udvikle IT værktøjer, der fremmer og forbedrer arbejdet med kalkulationsopgaver i byggebranchen. Men det skal ses i et større sammenhæng, og derfor er Sigma® også det ultimative værktøj, når virksomhedens arbejdsprocesser skal effektiviseres og strømlines.

Sigma® hjælper typisk virksomheder med at nå frem til en best practice, til at vælge de projekter der giver overskud og til at skabe grobund for videndeling i virksomheden.

På den baggrund har vi skabt en virksomhed, der evner at servicere og skabe værdifulde og funktionelle it-løsninger for vore kunder. Og vi er mere end nogle andre kommet til at stå for kvalitet og brugervenlighed. Men det stopper ikke her. Vi vil fortsætte vores bestræbelser på at konsolidere os i markedet, så vi også fremover vil ligge forrest i kalkulationsfeltet og være ledende på markedet.

Virksomheden blev grundlagt i 2003 og er markedsledende inden for software-løsninger til kalkulation. Det er der en grund til, og den grund hedder Sigma®. Programmet er et af de mest brugervenlige kalkulationsprogrammer, du kan finde – og med helt basale IT-kundskaber er det muligt at spare op til 85 % af den tid, man normalt bruger på en kalkulation.

I Sigma Estimates A/S ved vi, at eksterne relationer er en af virksomhedens vigtigste værdier. Vi arbejder derfor tæt sammen med vore kunder for at maksimere værdien af vores produkt. Kun på den måde kan vi samle IT-viden med kalkulationsviden og få det hele til at gå op i en højere enhed.

Sigma Estimates hed op til 2012 CodeGroup, men skiftede navn som en del af firmaets internationaliseringsstrategi.

Læs mere på Sigma Estimates

Fakta om Sigma Estimates

Adresse
Sigma Estimates
Høje Taastrup Boulevard 20
2630 Høje Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 70262575

CVR nummer: DK27110703

P nummer: 1009816352

Ansatte: 21

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henrik Steen Hansen

Send til en kollega

0.218