23948sdkhjf
Del siden

Tscherning

Tscherning er Danmarks Grønne Entreprenør og beskæftiger sig med nedrivning, miljøsanering, anlægsarbejde, byggepladsservice og maskinudlejning.

Nedrivning - Fra kirurgisk indgreb til totalrydning
Tscherning er ikke blot blandt de bedste, når det gælder miljø og kvalitet indenfor selektiv kontrolleret nedrivning. Vi er også specialister i opgaver, hvor andre giver op. Med vores tekniske baggrund og egne bygningsingeniører ved vi eksempelvis, hvornår man bør afstive blivende konstruktioner. Blandt andet derfor henter rådgivere råd og hjælp til beskrivelser og overslag hos os. Uanset opgaven har vi materiellet, mandskabet og erfaringen. Faktisk er vi blandt dem, der har flest maskiner og den største kapacitet i Danmark.

Miljøsanering
Miljøsanering er et område i konstant udvikling hos G. Tscherning A/S. Vi er tredobbelt certificeret indenfor Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø (KMA), samt medlem af Asbestforeningen og har altid fokus på at løse opgaverne på en forsvarlig måde overfor både mennesker og miljøet. Det er en naturlig del af den måde, vi griber vores sager an på.

Vi har erfaringen, udstyret og medarbejderne til at løfte alt fra små opgaver til store, komplekse sager med mange interessenter. G. Tscherning A/S har miljøsaneret miljø farlige stoffer igennem flere årtier. Vi ser det derfor som vores opgave, at anvende denne mangeårige ekspertise og specialviden til at forbedre miljøet til fordel for os alle.

Anlægsarbejde
Knap 50 års erfaring i at bore, grave, planere og meget mere, har givet Tscherning en stor viden, både når det gælder funktionelle og æstetiske anlægsopgaver. Og fordi vi har alle maskinerne lige ved hånden, er vi i stand til klare større opgaver, selv når tiden er knap. Vi har også styr på det basale som fx byggepladsetablering og byggepladsvedligehold. Faktisk så godt at de større entreprenører bruger os på deres egne pladser.

Beton
Tscherning Beton har mangeårige erfaring inden for udførelse af in- situ beton- og råhus arbejder inden for byggeri og anlægsområdet. Vi har et højt fagligt niveau med erfarne medarbejder som sætter en ære i at leverer kvalitetsarbejder til den aftalte tid og økonomi. Vi udfører vores projekter med en høj grad af egenproduktion og faste samarbejdspartner som sikrer en fælles forståelse for opgaveløsningen og kundefokus.


Byggepladsservice - Vi fjerner bøvlet og tager hånd om sikkerheden
Den gode orden på Tschernings byggepladser er blevet så efterspurgt, at Tscherning udbyder byggepladsservice som en decideret ydelse til andre. Tscherning kan sikre mod forbud og påbud fra Arbejdstilsynet ved at varetage indretning, vedligehold og sikkerhedsarbejde på byggepladser. Tschernings byggepladsservice kan omfatte alt fra daglig oprydning til indhegning, afspærring, skiltning og etablering af køreveje, skure og installationer.

Maskinudlejning - den rette maskine til den rette opgave
Fra den dag Georg Tscherning udlejede sin første maskine, har vi sat en ære i at skaffe den rette maskine til opgaven. Siden er der kommet mange maskiner til, og der er næsten ikke den specialmaskine, vi ikke har. 30 års erfaring, sans for mekanik og utraditionelle løsninger har gjort vores maskinpark til et effektivt aktiv i vores arbejde. Med lidt kendskab til opgaven, plads- og adgangsforholdene, kan vi rådgive og levere de rigtige maskiner i første forsøg. Og du kan endda leje nogle af branchens bedste folk til at styre dem.

Løsningerne kan være store eller små, men aldrig halve. Et af Tschernings æresprincipper er nemlig at løse opgaven på den rigtige måde, hvad enten du vælger os til den komplette løsning eller i partnerskab med andre.

Lige siden Georg Tscherning fik sin første opgave for knap 50 år siden har ord og aftaler været noget, vi står ved. Selvom forretningen er vokset siden, så er virksomhedsetikken stadig den samme, som før den slags ord kom på mode. Derfor er du og din opgave i gode hænder.

Se vores nyheder her

Tscherning
Guldalderen 32
2640 Hedehusene
Danmark
CVR nummer: DK26378443
P nummer: 1003211110
370
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.422