23948sdkhjf
Del siden

Maskiner A/S

Maskiner A/S er dansk importør af Yanmar kompakte entreprenørmaskiner, hvilket viser sig i et bredt produktsortiment af maskiner, som henvender sig til bygge- og anlægsbranchen, industrien og landbruget.

Yanmars produktsortiment er en kombination af både Yanmar og Schaeff maskiner. Man har simpelthen sammensat det bedste fra begge ’verdener’.

Dette er en helt naturlig konsekvens af, at Yanmar opkøbte Schaeff tilbage i 2017.

Vores produktsortiment består af mini- og midigravemaskiner, både canopy og med kabine. Disse egner sig specielt godt til anlægsgartneren og entreprenøren som ofte har graveopgaver af mindre karakter og hvor pladsen er meget trang.

Dertil kommer vores gravemaskiner i klassen 5 til 12 tons, vores mobilgravemaskiner samt vores gummihjulslæssere.

Maskiner A/S – i daglig tale ’Yanmar’ – vil være førende indenfor salg af kompakte entreprenørmaskiner til både bygge- og anlægsbranchen, industrien og landbruget.

Vi har haft en god solid placering på markedet med Schaeff og Terex maskinerne, og vi agter at fortsætte i samme spor, nu med Yanmar.

Maskiner A/S er beliggende i hhv. Horsens med hovedkontoret og en sjællandsafdeling i Slagelse. Vi servicerer kunder i hele Danmark.

Virksomheden består af salgspersonale, administration og bogholderi, marketing, lager og reservedele og værksted, som både råder over mekanikere og udekørende montører.

Maskiner A/S
Jylland:
Silkeborgvej 138
DK-8700 Horsens

Sjælland:
Skovsøviadukten 5
DK-4200 Slagelse
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK26017335
P nummer: 1008140355
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297