23948sdkhjf
Del siden

Acies A/S

Hos Acies hjælper vi vores kunder med at drive deres forretning smartere ved hjælp af salgs- og produktionsstyringsløsninger til køkken-, dør-, og vinduesproducenter. Vores softwareløsninger minimerer fejl i kundernes salgsprocesser, effektiviserer de interne processer imellem salg og produktion – og maksimerer samtidig vores slutkundens købsoplevelse. Resultatet er en strømlinet proces fra varen bliver konfigureret, produceret og leveret, til slutkundens faktura er betalt.

Acies har eksisteret i over 40 år og vi har serviceret køkken-, dør- og vinduesindustrierne siden virksomhedens grundlæggelse. Brancheviden er hjørnestenen i Acies og samtidig grundlaget for den værdi vi skaber for vores kunder.

Vi udvikler og leverer to kerneprodukter - AciesOne og Integrator.

AciesOne ( tidligere VIP)
AciesOne er et produktionssystem skræddersyet til dør- og vinduesindustrien som giver producenten mulighed for at samle alle data ét sted – og strømliner arbejdet lige fra tilbuds- og produktionsfasen til levering hos kunden. 

I 2019 påbegyndte vi udviklingen af AciesCore som er et Cloud-baseret salgs- og produktionsstyringssystem til dør- og vinduesbranchen.

Integrator
Integrator er en salgs- og produktionsstyringsløsning til køkkenbranchen. Integrator skaber gennemsigtighed i forretningen og optimerer processerne mellem køkkenforhandleren.

Webtime og AciesBI

Udover de nævnte produkter tilbyder vi også Business Intelligence  (AciesBI) og et tidsregistrerings - og papirløs produktionssystem (Webtime) . Webtime er tilpasset behovende i vindues- og køkkenbranchen og tæt integreret med både VIP og Integrator.  Webtime effektiviserer arbejdesgange og skaber overblik over produktionen. 

Med AciesBI  har vi gjort det muligt for vores kunder at visualiserer deres data på  en fleksibel, dynamisk og relevant måde.  Det giver et overblikket over virksomhedens relevante KPI'er, der kan danne grundlag for beslutningstagere i virksomheden. 

Bliv endnu klogere på Acies her

Acies A/S
Lysbrohøjen 3
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK85278711
P nummer: 1002715922
27
AAA-guld-diplom
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.125