23948sdkhjf
Del siden

Anticimex A/S

Anticimex
- Det bæredygtige skadedyrsfirma

Anticimex er en moderne, international servicevirksomhed, der har specialiseret sig inden for skadedyrsbekæmpelse og fødevaresikkerhed.

Siden 1934 er Anticimex gået fra at være et svensk familieselskab til verdens 4. største skadedyrsvirksomhed og verdens førende på giftfri skadedyrsbekæmpelse.

Anticimex beskæftiger mere end 14.000 mennesker i 22 lande. Gennem forebyggelse, ny teknologi og bæredygtige løsninger, imødekommer vi de nye krav til sunde miljøer, for både enkeltpersoner og virksomheder.

Vi hjælper virksomheder, offentlige institutioner og private med at bekæmpe skadedyr som for eksempel rotter, mus, væggelus, skægkræ, duer, måger, myrer, hvepse, flagermus, møl og husmår.

Anticimex er landsdækkende og har hovedkontor i Ishøj. 

Anticimex SMART 
Vores SMART-løsninger bygger på brug af intelligente fælder, der kommunikerer med et kontrolcenter. Det betyder, at vi kan overvåge effekten af bekæmpelsen og hvor kan sætte ind, hvor det giver bedst mening. SMART er en giftfri og miljøvenlig løsning til forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr

Fokus på skadedyrsforebyggelse
Hos Anticimex fokuserer vi på skadedyrsforebyggelse, da den bedste måde at forhindre et skadedyrsproblem på, er ved at sørge for, at det aldrig opstår. Vores skadedyrsservice er derfor målrettet mod forebyggelsen af skadedyr – og vores motto er da også “at forebygge og bevare”. 

Med innovative teknologiske løsninger opnår vi skadedyrsforebyggelse bygget på grønne principper, som sikrer et sundt og sikkert indemiljø for vores kunder.

Vi bestræber os på konstant at udvikle os, så vores skadedyrsservice altid er baseret på den nyeste brancheviden, samt de bedste bæredygtige metoder.

Har du brug for skadedyrsbekæmpelse, så ring til os på 69 15 17 44. 

Anticimex A/S
Baldersbækvej 24, 1.
2635 Ishøj
Danmark
CVR nummer: DK21766488
P nummer: 1005185738
120
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.344