23948sdkhjf

Häfele Danmark A/S

Häfele Danmark A/S er din dør til beslagverdenen. Udover beslag udvikler vi løbende nye ideer, teknologier, produkter og service der kan understøtte og udvide vores tilbud. Alt sammen med det formål at kunne tilbyde skræddersyede og rationelle løsninger, og derved give din virksomhed succes i konkurrencen om kunderne.

Vores produktsortiment omfatter:
• Møbelbeslag
• Bygningsbeslag
• Dialock - elektroniske låsesystemer
• Loox - lyssystemer

Häfele forsyner møbelindustrien med beslag fra egen udviklings- og produktionsafdeling - artikler som er anerkendt over hele verden. I specielle tilfælde udvikles en specialløsning i samarbejde med kunden. Disse fremstilles af eller for Häfele, eller skaffes via Häfeles verdensomspændende netværk.

Bygningsbeslag
Med 20.000 dørbeslag fra alle førende leverandører har Häfele et massivt og unikt produktprogram. En mangfoldighed af produkter og kompetent rådgivning fra vores projekteksperter til arkitekten, planlæggeren, leverandøren og producenten - alt kommer fra en enkelt kilde.

Specialsortimenter
Med produkter som Dialock, Vitaflex, Topco og Loox leverer Häfele løsninger som er gearet til specialkunders behov.

Udvikling og produktion
Häfele udvikler og fremstiller mekaniske og elektroniske møbel- og bygningsbeslag.
Häfele udvikler knowhow. Häfele har sin egen udviklingsafdeling som udvikler anvendelsesrelaterede, kunderelaterede og markedsrelaterede produkter.

Häfele får også fremstillet specifikke produkter hos forskellige specialister over hele verden. I nogle tilfælde køber Häfele ideen og videreudvikler så produktet bliver markedstilpasset.

Häfele producerer knowhow. Häfele har specialiseret sig i rationelle, masseproducerede produkter som er velansete hos Häfeles kunder, og som gør at Häfele har opnået en førende position på markedet verden over.

Følg os på LinkedIn


Følg os på Facebook

Se alleNyheder

Fakta om Häfele Danmark A/S

Adresse
Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive

Region
Danmark
Midtjylland
Skive Kommune

Telefon: +45 97511522

Fax: +45 97511213

CVR nummer: DK21287903

P nummer: 1004827547

Ansatte: 19

Kontaktpersoner

Peder Nørgård
Afdeling: Direktør

Send til en kollega

0.392