23948sdkhjf
Del siden

Brix & Kamp A/S

Brix & Kamp A/S er en af Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomheder med rødder tilbage til 1930´erne. Firmaet er stærkt forankret i det nordjyske med afdelinger i fire byer, og qua den kompetencestærke stab af medarbejdere, tilbyder firmaet ingeniør- og energirådgivning på højeste niveau - i hele Danmark og i udlandet.

Vore ca. 50 medarbejderes kompetencer favner bredt: Fra projektering af nybyggeri og renovering af boliger, sygehuse og energianlæg over passivhus-design til tilstandsrapporter.

Helhedsplaner for boligområder og renovering er en af vores spidskompetencer. Hos flere kunder fungerer vi som husrådgiver. Vi planlægger, projekterer og styrer store og små byggerier. Kunderne er både offentlige og private bygherrer.

Forretningsområder:

I mange år har BRIX & KAMP udført rådgivning og været faste rådgivende ingeniører for en række offentlige og private bygherrer.

Hos de offentlige bygherrer er det bl.a. sygehuse, plejecentre, uddannelsesinstitutioner, sports- og fritidsanlæg samt forsvarsopgaver. På boligsiden er det almene boligorganisationer, herunder ældreboliger og ungdomsboliger samt andelsboliger, ejerboliger samt by- og kvarterfornyelser.

For private bygherrer er det bl.a. boliger og erhverv, butikker, antenneanlæg, kommunikationsanlæg etc. Vi rådgiver i forbindelse med nybyggeri, om- og tilbygninger, renoveringer/moderniseringer, energibesparende foranstaltninger/energikonverteringer, installationsanlæg.

Brix & Kamp udfører energimærkning, energirammeberegninger ved nybyggeri, skimmelanalyse og – renovering, tilstandsrapporter, huseftersyn, brand-planer, PCB-screening og bæredygtighedsanalyser.

Vi forestår udarbejdelse af EDB-baserede drifts- og vedligeholdelsesprogrammer samt 1 og 5 års bygningseftersyn.

Vi udarbejder større tilstandsrapporteringer for boligorganisationer i dialog med Landsbyggefonden.

Vores fokus er rettet imod bæredygtighed, godt indeklima og energioptimerede løsninger med den gode økonomi for øje. Flere medarbejdere er uddannede som certificerede konsulenter indenfor DGNB, indeklima, EMO, CFPA, arbejdsmiljø etc.


Brix & Kamp A/S
Boeck-Hansens Vej 3
9000 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK21115134
P nummer: 1003178139
ca. 50
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.501