23948sdkhjf

Keepfocus A/S

KeepFocus har i knap 30 år gået forrest med at udvikle løsninger til at gøre bæredygtig bygningsdrift til en overkommelig opgave for hele driftskæden - fra strategi og planlægning til daglig drift.

Vi er en del af den tyske koncern, noventic group, der vil gå forrest med at udnytte digitaliseringen til klimaintelligent bygningsdrift, og det forpligter alle de steder, vi kommer.  Fra kommuner til virksomheder. Fra boligselskaber til beboere - vi hjælper der, hvor der er brug for os. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Hos KeepFocus står vi aldrig stille . Vi hjælper hele vejen med at finde de løsninger, der matcher vores kunders behov. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af branchens bedste servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre resultater for boligselskaber, kommuner og virksomheder over hele landet.

Det er derfor, vi har App.KeepFocus, der giver en nuanceret indsigt i energiforbruget - både helt overordnet og ned til mindste detalje. Det er derfor, vi har vores unikke beboerløsninger, Cards og Home, der giver beboere i den almene boligsektor en platform til at overvåge deres forbrug, så det bliver nemmere at se, hvor og hvordan de kan spare. Og det er derfor, vi vi konstant udvikler nye funktioner og løsninger, der får bæredygtighed, økonomi og effektivitet til at gå op i en højere enhed.  

Hos KeepFocus er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre sikret markante besparelser for vores kunder i industrien og i kommunerne, og det har ført til stor anerkendelse hos DTU for vores beboerløsning Cards. Glade medarbejdere er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere løsninger, der er i en klasse for sig.

Helt konkret bruges vores løsninger til (blandt andet):

 • boligadministration og fordelingsregnskaber
 • overholdelse af reglerne om forbrugsinformation til beboere
 • bæredygtig drift 
 • økonomiske besparelser
 • CO2-overvågning 
 • at se standbyforbrug
 • at se prognoser for fremtidigt forbrug
 • budget
 • at opdage lækager, skader og overforbrug med alarmer
 • at hente rapporter
 • afgiftsrefusion for procesforbrug

Leverandør-kompetencer

Fakta om Keepfocus A/S

Adresse
Keepfocus A/S
Vejlsøvej 51, bygning O, 3. sal
8600 Silkeborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 70201999

CVR nummer: DK20962089

P nummer: 1001203524

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dorte Elizabeth Ankerstjerne Dorte Elizabeth Ankerstjerne
Afdeling: Marketing
Stilling: Kommunikationsmedarbejder
Direkte telefon: +45 20774763

Trine Krag Trine Krag
Afdeling: Salg Vest
Stilling: Key Account Manager
Direkte telefon: +45 29 25 56 66

Send til en kollega

0.297