23948sdkhjf
Del siden

AFRY

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi hjælper vores kunder med bæredygtig udvikling og digitalisering. Vi er 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering, og vores mission er at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund.

Viden og erfaring sikrer spændende projekter

Forventningerne til fremtidens byggeri er høje. Stigende urbanisering, klimaudfordringer og materialevalg er blot tre af mange faktorer, som har indflydelse på, hvordan vi hos AFRY tager ansvar for at påvirke og udvikle fremtidens bygningsmasse. Vores eksperter tilbyder rådgivning inden for alle de klassiske ingeniørfag samt en række specialydelser. Med baggrund i vores viden og erfaring har vi mulighed for at være med på de største projekter – boliger, kontorer, hospitaler og hoteller. Ingen opgaver er for store, men heller ingen er for små.

AFRY's historie i Danmark

AFRY er en fusion af svenske ÅF og finske Pöyry – begge store ingeniørhuse, som i 2019 gik sammen og blev til AFRY. ÅF blev etableret tilbage i 1895 som Ångpanneföreningen. Pöyry blev etableret i 1958 og bragte dermed mere end 60 års solid ingeniørkundskab ind i koncernen, da de to besluttede sig for at forene kræfterne i 2019.

ÅF indtog det danske marked i 2006 med opkøbet af ingeniørvirksomheden Benima. Sidenhen er flere ingeniør- og designvirksomheder kommet til: Midtconsult, Hansen & Henneberg, Light Bureau, Gottlieb Paludan Architects, P.A.P. og senest INSUCO.

AFRY er en international koncern, og derfor udtales vores navn på engelsk - [eɪːfɹi].

Tilsammen er vi 750 kolleger i Danmark, som tilbyder en unik tværfaglighed og integreret rådgivning til vores kunder inden for blandt andet Food & Life Science-segmentet. Med andre ord: Vi er lokalkendte med en global værktøjskasse.

 

AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Danmark
CVR nummer: DK20246693
P nummer: 1017337110
750
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.393