23948sdkhjf
Del siden

Pers Diamantboring ApS

Pers Diamantboring ApS udfører diamantboring, diamantskæring og wireskæring.

Vi tilbyder en specialservice til konkurrencedygtige priser, og har mulighed for at tilbyde vores ydelser til virksomheder, offentlige institutioner, industrivirksomheder og private på både Sjælland og Fyn.

Diamantboring
Diamantboring er den perfekte løsning, hvis man skal have boret huller i beton, vægge, gulve eller andet murværk. Vi kan bore huller fra Ø 8mm og op til 1200 mm. Vi kan bore vandrette og lodrette huller samt smig huller eller boring nedefra og op.

Diamantskæring
Diamantskæring er en rigtig god løsning, hvis man skal have skåret ud til et nyt dør hul, trappehul, vindueshul eller øvrige åbninger i beton eller murværk. Ved at benytte sig af diamantskæring frem for den gamle kendte betonhammer slipper man for både støj- og støvgener, samt efterreparationer af murværk el.lign. Vores diamantskæring bliver altid udført med professionelt skæreværktøj og af særdeles kompetente fagfolk. Værktøjet som benyttes ved metoden i vægge er vægsave, som kan skære op til 67 cm i dybden, og igennem alle materialer.

Wireskæring
Wireskæring er en metode, der er særligt velegnet til opgaver hvor man skærer igennem større konstruktioner, såsom kloakrør, vandledninger, tykke betonvægge, sekantpælsvægge og lignende.

Et samarbejde med Pers Diamantboring betyder, at opgaverne løses kompetent, præcist og til tiden.

Virksomheden blev etableret i 1989.

Pers Diamantboring ApS
Virkelyst 2
4420 Regstrup
Danmark
CVR nummer: DK18778785
P nummer: 1003558899

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.126