23948sdkhjf
Del siden

Nova 5 Arkitekter A/S

Nova5 arkitekter

NOVA5 er en arkitektvirksomhed etableret i 1995 med base i Københavns Klimakvarter. Firmaet ledes af 2 erfarne partnere med et sammentømret team af medarbejdere, som forener erfaring med nytænkning og kreativitet. Tegnestuens primære arbejdsområder er Bolig, Læring og Kultur med opgaver for offentlige, almene og private bygherrer, både som nybyggeri, om- og tilbygning samt renovering og omdannelse. NOVA5’s kompetencer er bredt sammensat både fagligt og socialt. Vi værdsætter at vores projekter bliver til i dialog såvel med bygherre og brugere som med andre rådgivere og internt mellem vores medarbejdere. Derfor tillægger vi dialogen med brugerne stor værdi, og vi har igennem årene oparbejdet en betydelig erfaring i brugerinvolvering og generelt håndtering af beboerkommunikation. NOVA5 stræber altid efter de bæredygtige løsninger samt at minimere miljøaftryk og skabe mest mulig oplevelse og kvalitet for de tilrådeværende midler. At udforske, planlægge, programmere, tænke, tegne og gennemføre boliger og deres omgivelser er centrale elementer i de opgaver vores rådgiverteam løser til dagligt. Vi har særligt fokus på høj kvalitet i udførelsen, og er som projekteringstung tegnestue i stand til at skabe helstøbte byggerier.

Vores arbejder rækker fra den overordnede planlægning og disponering af helhedsplaner til detailprojektering inkl. fremtidssikringsanalyser, tilstandsrapporter, økonomiberegninger, projekteringsledelse, projektering, byggeledelse, fagtilsyn, afleveringsforretning og 1 års gennemgang. Samtidig bliver vi gennem involvering i visions-, pilot- og udviklingsprojekter løbende opdateret omkring arkitektur og samfundstendenser på boligområdet.

NOVA5’s kompetencer er bredt sammensat både fagligt og socialt. Vi værdsætter, at vores projekter bliver til i dialog såvel med bygherre og brugere som med andre rådgivere og internt imellem vores medarbejdere. Derfor tillægger vi dialogen med brugerne stor værdi, og vi har igennem årene oparbejdet en betydelig erfaring i brugerinvolvering.

Grundlæggende principper for arkitekturen

I NOVA5 ønsker vi at indfri de pædagogiske visioner og grundprincipper, hvilket er et væsentligt parameter for et vellykket byggeri. Vores erfaringer fra flere tidligere projekter, hvor vi har arbejdet med kloge m2 og faglige rum, vil blive inddraget i designprocessen. Det er vigtigt for NOVA5 at skabe områderne der har en variation af rum, nicher og fællesskaber, der medvirker til, at der bliver skabt et hjemligt miljø som base for tryghed og trivsel.

Det er NOVA5’s klare overbevisning, at et godt byggeri, som anvendes af mange forskellige mennesker over en dag, kræver et godt, sundt indeklima. Vi vil derfor allerede ved de indledende disponeringer arbejde med fokus på dagslysforhold, udsyn, forhold mellem ude/inde, tilgængelighed samt ventilation og termisk indeklima i samarbejde med projektteam, bygherre og bruger inden for de ønsket rammer.

Arkitekturen udspringer af klare idéer og solidt håndværk, hvor form, funktion, værdi, teknologi og miljø går hånd i hånd. NOVA5 minimerer spild, og øger oplevelsen. Nogen kalder vores arkitektur ny nordisk og bæredygtig, vi kalder den robust

Følg os på LinkedIN

Nova 5 Arkitekter A/S
Æbeløgade 4, 2 sal
2100 København Ø
Danmark
CVR nummer: DK18515946
P nummer: 1003467104
20
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.5