23948sdkhjf

Nova 5 Arkitekter A/S

Nova 5 arkitekter

har den vision at vi vil være kendt for at kunden gennem hele forløbet føler sig forstået, at ønsker og behov opfyldes, og at det færdige produkt fremstår i en kvalitet, der lever op til alles forventning og at tid og pris er overholdt.

Vores byggeri skal være visionært, bygbart og fremtidssikret ud fra en bæredygtig kontekst.

Vores engagement, erfaring og forståelse af opgaven er det, der sikre et værdiskabende slutprodukt, hvor den gode proces skal danne grundlag for vores arbejde., såvel eksternt som internt.

Vi ønsker igennem vores faglige engagement og viden at være medvirkende til en arkitektonisk, funktionel og teknologisk udvikling af såvel arkitektur som metoder indenfor vores kerneområder.

PROCES
En god proces bygger på gensidig tillid som opnås ved at kunden føler tryghed og respekt for ønsker og mål. Gode medarbejdere som indbyrdes og eksternt behandler hinanden med respekt og anerkendelse af egne og andres behov og evner.

Innovativ- og langtidsholdbar arkitektur
Vi mener, at kunden skal have mest muligt ud af den investering der foretages samt minimere risikoen under udførelsen. Vi bygger derfor vores arkitektoniske værdier på bygbarhed og langtidsholdbar arkitektur.

Følg os på LinkedIN

Fakta om Nova 5 Arkitekter A/S

Adresse
Nova 5 Arkitekter A/S
Æbeløgade 4, 2 sal
2100 København Ø
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 33930880

CVR nummer: DK18515946

P nummer: 1003467104

Ansatte: 30

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

JENNIFER DAHM PETERSEN JENNIFER DAHM PETERSEN
Afdeling: Kommunikation
Stilling: Kommunikationsansvarlig
Direkte telefon: +45 60633605

Send til en kollega

0.284