23948sdkhjf

H. Skjøde Knudsen A/S

H. Skjøde Knudsen A/S er en moderne og markedsorienteret entreprenørvirksomhed, der hovedsageligt beskæftiger sig med udførelse af hoved- og totalentrepriser for erhvervsliv, dagligvare- og detailhandel, dansk landbrug samt offentlige institutioner og almennyttige boligselskaber.

Opgavernes karakter spænder vidt fra kraftvarmeværker, administrations-, lager og produktionslokaler, til dagligvarebutikker, almennyttige boliger, bo-institutioner samt skoler og børnehaver.

Glæden ved at se et projekt vokse frem
Som projektorienteret virksomhed har vi sammensat en flok dygtige medarbejdere, der hver på deres område ser en glæde i at være med til at skabe et nyt byggeri.

Dette gælder helt fra den spæde start, hvor idéer drøftes med bygherre og rådgivere, hen over projekteringsfasen, til den første beton kommer i jorden, konstruktionen rejses og til den dag, hvor nøglen kan afleveres til bygherren efter en veloverstået byggeproces. Alle dygtige medarbejdere hos Skjøde, omfattende betonfolk, murere og tømrere samt en dygtig projektorganisation og administration, sætter en ære i at være med til at skabe et resultat, som vore bygherrer og samarbejdspartnere bliver glade for.

H. Skjøde Knudsen A/S blev etableret i 1972 og har gennem tiden udviklet sig til at være en foretrukken partner for den professionelle bygherre.

Fakta om H. Skjøde Knudsen A/S

Adresse
H. Skjøde Knudsen A/S
Blækhatten 27
5220 Odense sø
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 64471719

Fax: +45 66472219

CVR nummer: DK17442449

P nummer: 1001287873

Ansatte: 150

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michael Hedeager

Tina Kongstad
Direkte telefon: +45 27221736

Send til en kollega

0.172