23948sdkhjf
Del siden

OJ Rådgivende Ingeniører A/S

Hos OJ Rådgivende Ingeniører rådgiver vi både private, erhvervslivet og det offentlige - inden for byggeri og anlægsvirksomhed. Vores styrke er effektiv projekt- og byggeledelse, der sikrer, at tidsplaner og budgetter overholdes.

Vores mål er at føre vores kunders visioner ud i livet. Så enkelt kan det siges. Gennem grundig dialog søger vi derfor at forstå vores kunders ønsker, krav og behov, så vi kan kombinere den værdifulde indsigt, vi derigennem tilegner os, med vores mangeårige erfaring, og føre projektet i mål med sikker hånd inden for de rammer, der er sat. 

Ved at tænke alle led med i processen allerede fra start sikrer vi den bedst mulige løsning og skaber på den måde merværdi for vores kunder .

OJ Rådgivende Ingeniører er landsdækkende med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Horsens, Vejle, Billund, Sønderborg,  Odense, Roskilde og København. Vi tilbyder dermed lokalforankret rådgivning i hele landet. Vi er p.t. mere end 300 medarbejdere, der søger at give vores kunder den bedste rådgivning og en følelse af kompetent og sikker varetagelse af de opgaver, som er betroet til os.

 

OJ Rådgivende Ingeniører A/S
Langmarksvej 34
8700 Horsen
Danmark
CVR nummer: DK32762646
300
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297