23948sdkhjf
Del siden

Fugmann A/S

Fugmann er førende i hovedstaden indenfor el-installation, datanetværk, sikring og intelligente og energibesparende installationer. Vi løser både store entrepriseopgaver og mindre serviceopgaver.

Vores mission er at sikre danske virksomheder teknologisk effektivitet indenfor el, datanetværk og sikring.

Vi udfører el-installationer for en lang række af landets førende virksomheder, institutioner og bygherrer. Blandt vores opgaver kan tælles prisvindende boligbyggeri, store renoveringsopgaver hos institutionelle virksomheder, prestigefyldt erhvervsbyggeri, samt store infrastruktur byggerier.

Vi har stor viden og erfaring med tekniske installationer inden for sundhedssektoren, transportsektoren, uddannelsesområdet samt underholdnings- og kulturområdet, hvor fokus er på nytænkning, komfort og drift.

Vores kunders behov er meget forskellige, men vi finder løsninger, hvad end det drejer sig om opstart, drift, vedligeholdelse og ombygning af installationer, spare energi, forebyggelse af
driftsproblemer, akutberedskab, overholdelse af kvalitets- og lovkrav, forebyggelse af brand og tyveri eller opnåelse af større komfort.

Vi tilbyder også faste servicekontrakter på vedligeholdelse af tekniske anlæg og installationer.

Følg os på Facebook

Fugmann A/S
Høffdingsvej 20
2500 Valby
Danmark
CVR nummer: DK15880597
P nummer: 1000993765
115
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.343