23948sdkhjf

Betonelement

Betonelement er Danmarks førende leverandør af betonelementer, projekteringsydelser og montage af betonelementer. Betonelementerne spænder bredt fra alle typer af forspændte betonkonstruktioner, over betonfacader, betonvægge, betondæk, betontag, betonfundamenter, søjler og bjælker til komplette løsninger i beton inden for både industribyggeri, domicilbyggeri og boligbyggeri - herunder også p-huse, sportsarenaer og broelementer i beton.

Vi er specialister i viden inden for betonelementer.

Der findes ingen byggematerialer med samme styrke, samme bæreevne, samme fleksibilitet og med samme frihedsgrad til at vælge form og færdig finish. Beton er unikt.

I Betonelement har vi ikke bare gjort beton til vores speciale – det er vores passion. På alle vores fabrikker har vi dedikerede specialister på hvert sit felt, som hver dag er travlt beskæftigede med at optimere og rationalisere dit byggeri – producere, projektere, rådgive og servicere.

Det er det, vi kan – og det er det, vi bliver valgt på.

Vi bruger også store ressourcer på at udvikle i beton, at forenkle og forfine produktionsprocesserne i beton – og ikke mindst at tænke nyt og anderledes i beton – alt sammen til fordel for dit byggeri.

Nyheder

Projekter

Fakta om Betonelement

Adresse
Betonelement
Lærkevej 7
6705 Esbjerg Ø

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 70103510

Fax: +45 76377001

CVR nummer: DK21474878

Ansatte: 1000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Claus Brink
Afdeling: Salg
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 76377955

Mette Birwe

Vibeke Starup

Send til en kollega

0.315