23948sdkhjf

VAM A/S

Om VAM A/S

VAM er en moderne entreprenørvirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er leverandør af alle former for entreprenør- og anlægsopgaver. Udført ved ordentlighed.

Vi kan tilbyde et professionelt samarbejde på alle niveauer indenfor branchen. Lige fra ramme- og partnerskabsaftaler til skræddersyede løsninger tilpasset kundens behov, krav og forventninger.
Vi udfører blandt andet løsninger indenfor: kloak, jord, beton, pipebursting, renseanlæg, klimasikring, byggemodning og belægning.  

Hos VAM er vi drevet af mod, lyst og evner. Vi har modet til at udfordre den måde vi, vores kunder og vores samarbejdspartnere plejer at gøre tingene på. Vi har lysten til at finde den bedste løsning sammen med vores samarbejdspartnere. En lyst der udspringer af vores vigtigste ressource – motiverede, engagerede og dygtige medarbejdere med stor viden, erfaring og evner.

Det er ordentligheden vi arbejder ud fra, og det er vores måde at skabe overskud til mere – hos både vores medarbejdere og vores kunder. Overskud til at investere i den rigtige løsning. Overskud til at sætte nye standarder. Og ikke mindst overskud til gensidig respekt og samarbejde.

Det bliver til løsninger, der ikke bare skal holde i morgen, men i mange år frem.

Modet til at udfordre,
lysten til at samarbejde og
evnen til den bedste løsning
- med respekt for hinanden.


Læs mere om VAM på vores hjemmeside.

Fakta om VAM A/S

Adresse
VAM A/S
Limevej 5
8963 Auning

Region
Danmark
Midtjylland
Norddjurs Kommune

Telefon: +45 86492300

CVR nummer: DK13760381

P nummer: 1000620488

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Nina Kamp Jensen
Stilling: Kommunikationsansvarlig

Send til en kollega

0.27