23948sdkhjf

Eurotag Danmark A/S

Eurotag Danmark A/S er en del af den verdensomspændende Derbigum organisation. Vi er generalagent for Imperbel i Belgien og har derved eneforhandling af Derbigum® i Danmark.

Tæt Tag Derbigum er en landsdækkende kæde af professionelle tagdækkere med speciale i nybygning og renovering af flade tage og hældningstage med tagpap.

Produkter:
DERBIGUM SP

DERBIGUM SP FR består af en særlig modificeret bitumen af ædle polymerer (APP af høj kvalitet også kaldet TPO) og to separate armeringslag; glasfibervæv & polyesterfilt.

Læs mere om DERBIGUM SP

DERBICOLOR
DERBICOLOR membranen er udviklet gennem intensiv forskning om foreneligheden af råvarer. Det forener et udvalg af den bedste bitumen og APP-TPO plastomerer af høj kvalitet. Dermed er massen automatisk beskyttet mod UV-stråling og har en levetid på mere end 30 år.

Læs mere om DERBICOLOR

DERBIGUM GC
DERBIGUM GC er sammensat af en særlig modificeret bitumen af ædle polymerer (APP af høj kvalitet også kaldet TPO) & to separate armeringslag, glasfibervæv & polyesterfilt.

DERBIGUM GC adskiller sig fra DERRBIGUM SP ved sin store styrke som opfylder de særlige krav for anlægsarbejder til broer, parkeringsdæk, kældervægge og lign.

Læs mere om DERBIGUM GC

DERBIBRITE NT
DERBIBRITE NT er en tagmembran som er fremstillet af modificeret bitumen og med "Easyclean" teknologi som giver enestående egenskaber.
DERBIBRITE NT giver betydelige energibesparelser og lang levetid.

Læs mere om DERBIBRITE NT


Fakta om Eurotag Danmark A/S

Adresse
Eurotag Danmark A/S
Rosbjergvej 48
8220 Brabrand
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70151517

CVR nummer: DK13366780

P nummer: 1000550770

Ansatte: 7

Certifikater: EMAS, ISO 14001, ISO 9001:2008

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Kranz
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20 13 50 02

Ulrik Hoffmann
Afdeling: Salg
Stilling: Konsulent
Direkte telefon: +45 20 13 50 26

Send til en kollega

0.188