23948sdkhjf
Del siden

Viessmann A/S

Vi er én familie og tænker i generationer

Viessmann er en global familievirksomhed, og er én af de internationalt førende producenter af varmeteknik-systemer. Vi er dannet af familien Viessmann og eksisterer fortsat på grund af vores medlemmers alsidige talenter, som vi sætter pris på og udnytter i fællesskab. Siden Johann Viessmann grundlagde Viessmann tilbage i 1917, er vi vokset betydeligt og i dag råder vi over mere end 12.750 medarbejdere på verdensplan.

Viessmann A/S er en del af Viessmann-familien, og det har vi været siden 1989. Som årene er gået er vi blevet mere og mere repræsenteret over hele landet via vores installatører og samarbejdspartnere. 

I Viessmann lægger vi vægt på god kvalitet og effektivitet, et flot design og ikke mindst at beskytte miljøet og klimaet ikke kun for os, men også for fremtidige generationer.

Menneskeheden står overfor århundredets chance for, at forandre energiforsyningen fra udnyttelsen af fossile brændstoffer til jordens naturlige ressourcer i form af luft, vand og jord. Viessmann-koncernen bidrager betydeligt med vores teknologi: Mere end 12.750 medarbejdere i 74 lande udvikler klima- og energiløsninger til mennesker i hele verden. For kun sammen kan vi sørge for at skabe de bedste rammer for fremtidige generationer.

Vi tilbyder innovative løsninger for bygninger med højt energiforbrug, hvor vores kunder inden for denne type opgaver typisk findes inden for industrien eller kommunerne.

Vi arbejder også på det private marked i forhold til opvarmningsløsninger og effektivisering heraf til såvel enfamilies- som flerfamiliehuse.

Vores lange historie, tradition og produktbredde sørger for, at vi i de allerfleste tilfælde kan tilbyde varmeløsninger, som er rige på både kvalitet, effektivitet, design og miljøvenlig og det til en fair pris. Vi kan tilpasse løsninger efter det individuelle behov og ønsker blot at sikre dig den bedst mulige varmeløsning.

Viessmann A/S
Guldalderen 2
2640 Hedehusene
Danmark
CVR nummer: DK12510179
P nummer: 1002924548
28
ISO 14001, ISO 50001:2011, ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.156