23948sdkhjf
Del siden

PERI Danmark

Familievirksomheden PERI har været aktiv på markedet mere end 50 år og altid været en pioner inden for forskallings- og stilladsteknologi. Det, der har skabt vores succes er, at uanset hvad vi gør, så tænker vi først og fremmest på udbyttet for vores kunder.

Samarbejde baseret på partnerskab og tillid er en grundlæggende værdi i vores virksomhed, og danner derfor også grundlaget for vores kundeforhold.

Vi gør byggeri hurtigere og sikrere og mere effektivt. Vi drives af at yde den bedste service til vores kunder hver dag. Som en moderne familievirksomhed, med en meget speciel virksomhedskultur, er vi markedsledende inden for forskalling og stilladsystemer.

Det er vi stolte af. Vores unikke kultur danner grundlaget for vores kommercielle succes.

Succesen har kun været mulig, fordi mange enkeltpersoner har leveret fremragende præstationer. Den bygger på et grundlag af gensidig tillid og respekt for hver enkelt.

Vi stræber efter lønsom vækst verden over. Vores mål er kommerciel succes. Vores fælles ideer og holdninger understreger de grundlæggende værdier, som Artur og Christl Schwörer har bygget deres forretning på, siden de grundlagde virksomheden i 1969.

Succes er aldrig noget, der kan tages for givet; den skal fortjenes hver eneste dag. Vores værdier, vores succesfaktorer og vores klare strategi udgør fundamentet og fungerer som vores retningslinje, mens vi fortsætter med at skrive PERIs succeshistorie.

PERI Danmark
Greve Main 26
2670 Greve
Danmark
CVR nummer: DK12504144
P nummer: 1000396899
65
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.282