23948sdkhjf

ABJ METAL A/S

ABJ METAL A/S er en mindre, men yderst kompetent virksomhed i metalindustrien, der fungerende som professionel underleverandør udfører stort set alt inden for pladebearbejdning.

Gennem årene har vi specialiseret os inden for områderne:
- laserskæring
- vandskæring
- kantbukning
- svejsning/sammenføjning

Vores virksomhed er en kvalificeret sparrings- og samarbejdspartner
der med stor faglig og teknologisk viden gerne indgår i produktmodnings-processen af vores kunders ideer - og i den forbindelse tilbyder vi også konstruktion og teknisk tegning i 3D/2D miljø (Solid Edge).

- Gennem samarbejde skabes resultater!

Hos ABJ METAL A/S lægger vi stor vægt på fleksibillitet og garanterer effektiv og hurtig levering, hvor kvalitet og kundens individuelle behov altid er i fokus. Det er vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger til fulde.


Profil
ABJ METAL AS/ tilbyder kundetilpassede løsninger i form af både simple og komplekse komponenter i flere forskellige materialer. Med over 50 års erfaring i faget og hermed tilegnet viden omkring materialernes egenskaber fungerer vi som en yderst professionel samarbejds- og sparringspartner indenfor metalindustrien.

Vi kender til vigtigheden af indsigt - og søger altid aktivt at engagere os i enhver given opgave for at kunne indfri vores kunders mange forskellige individuelle ønsker og behov på bedst mulig vis.

Virksomheden er indrettet i et nyt og moderne produktionsmiljø - hvor vores medarbejdere sikrer en stabil og dynamisk arbejdsgang, der kommer vores kunder til gode i form af:

Fleksibilitet: En af hjørnestenene i virksomhedens filosofi er fleksibilltet og en flad ledelsesstruktur der sikrer at kunden altid er i tæt kontakt med produktionen, uanset hvem der tales med. Dette giver mulighed for hurtig omlægning og tilpasning i produktionen.

Kvalitet til tiden: Hos ABJ METAL A/S arbejder vi målrettet for at opnå størst mulig kundetilfredshed gennem indfrielse af kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. For os er et godt solidt kvalitetsarbejde indenfor kort leveringstid en vigtig grundsten i virksomhedens virke.

Vi håndterer alt fra enkeltstyksordre til større serier - kontakt os for uforpligtende vejledning og tilbud.

Se alleNyheder

Nyeste maskiner

Fakta om ABJ METAL A/S

Adresse
ABJ METAL A/S
Ribevej 20
6500 Vojens

Region
Danmark
Syddanmark
Haderslev Kommune

Telefon: +45 74541608

CVR nummer: DK12369395

P nummer: 1000375960

Ansatte: 34

Kontaktpersoner

Anne Marie Schriver
Henrik Hejsel
Ivan Olsen
Kim Felber
Lasse Brodersen
Lone Røjkjær
Olga Jensen
Peter Christensen
Trine Geil

Send til en kollega

0.266