23948sdkhjf
Del siden

Stemas Maskinsalg A/S

Stemas er et solidt firma med mere end 40 års erfaring omkring teknisk rådgivning, salg og servicering af materiel til landbrug, entreprenører, industrielt brug samt have-/parkområdet. Vi har dygtige og engagerede fagfolk, som gerne går den ekstra mil for at give jer den bedste service.

Stemas er forhandler af de meget populære WEIDEMANN mini- og kompaktlæssere og kraftfulde generatorer og lystårne fra HIMOINSA. Vi forhandler det brede produktprogram af entreprenørmateriel fra Wacker Neuson. Vi har også forhandlingen af Weidemann mini- og kompaktlæssere i Norge.

Vores dygtigere montørstab har veludstyrede servicevogne og tilbyder professionel vedligeholdelse og assistance af jeres maskinpark.
Serviceafdelingen er på i samtlige døgnets timer og 365 dage i løbet af året. Uden for den almindelige åbningstid er vagttelefonen altid åben.

Weidemann tilbyder mini- og kompaktlæssere fra 1-11 tons. Blandt udvalget findes en elektrisk version eHoftrac. Weidemann tilbyder også teleskophjullæssere samt hjullæssere og et bredt udvalg af udstyr. Vores samarbejde med Weidemann går helt tilbage til 1996, hvor importen begyndte og vi har derfor et bredt og dybdegående kendskab til maskinerne.

Wacker Neuson tilbyder et bredt produktprogram af entreprenørmateriel bl.a. betonforarbejdning, opbrydning, komprimering, gravemaskiner,dumpere, pumper, strøm og belysning mv. Wacker Neuson har en hel serie af maskiner på batterier kaldet Zero Emission.

HIMOINSA har et bredt sortiment indenfor alle typer diesel, gas og hybrid generator- og nødstrømsanlæg.

Alt fra håndholdte generatormodeller fra 4,5 kVa. op til specialløsninger 3000 kVa.

Vi leverer komplette HIMOINSA generatoranlæg til hovedstrøm og nødstrøm inden for industri, hospitaler, lufthavne, nødhjælpslejre, varmeværker, byggepladser og mejerier. Himoinsa generatorer op til 45 kVa. er alle udstyret med Yanmar motor.

Vi er fordelt på 4 afdelinger i Danmark; Hadsten, Fredericia, Vojens og Havdrup. Vi har også et democenter placeret i Nørresundby i Nordjylland. Vores sælgere dækker hele Danmark og har alle stor erfaring indenfor branchen – det betyder at du altid får en grundig og professionel rådgivning hos os i alle købsfaser.

Vi kommer også gerne ud til en uforpligtende demo af en maskine. Så kan du i egne omgivelser afprøve om maskinens størrelse passer til dine opgaver, om udstyret er rigtigt og få svar på de spørgsmål, der måtte opstå når man sætter sig i en ny maskine.

Året rundt deltager vi i dyrskuer og forskellige fagmesser i hele landet. Fra de mindre dyrskuer til de helt store messer kan du altid finde os og se et udvalg af vores maskiner og få en snak med vores folk. Vi nyder at deltage i de forskellige dyrskuer og messer og nyde den helt specielle stemning man finder de steder.

Vores messe- og dyrskueliste kan ses på vores hjemmesider under aktiviteter.

På vores værksteder fordelt på vores afdelinger servicerer, reparerer og klargør vi maskiner med et hold af dygtige folk. Bagved sidder vores værkførere og leder og fordeler opgaver, så arbejdsgangene kører optimalt. Det betyder at du får mindst mulig nedetid og at vi står på spring for at hjælpe dig videre, hvis uheldet skulle være ude.

Vi har flere rullende værksteder i form af vores dygtige servicemontører, som servicerer og reparerer i hele Danmark. Du får professionel vedligeholdelse og assistance af din maskine og vi sætter stor ære i vores arbejde.

Servicemontørerne videreuddannes løbende, så de altid er helt skarpe på hvad der rører sig i branchen samt problemløsning og fejlfinding.

Serviceafdelingen er på i samtlige døgnets timer og 365 dage i løbet af året. Uden for den almindelige åbningstid er vagttelefonen altid åben. Vi kender vigtigheden af at være en god servicepartner og vi har derfor døgnåbent for vores telefoner – så kan du altid komme i kontakt med os, hvis maskinen har nedbrud uden for normale åbningstider. Opkald til vagttelefon faktureres efterfølgende. Gældende priser og telefonnummer kan ses på hjemmesiden.

Vores reservedelsafdelinger stiller det bedste udvalg af reservedele til rådighed over hele landet og har lagerførende reservedele liggende på lager. Vi er i daglig kontakt med fabrikkerne og pakker og sender varer hver dag ligesom at vi modtager pakker fra vores leverandører hver eneste dag. For dig betyder det, at du aldrig skal vente længe på en reservedel. Vi ved, hvor vigtig det er at komme hurtigt i gang igen efter et nedbrud.

Rundt om i hele landet har vi samarbejdspartnere, som også brænder for vores produkter. Vores liste med samarbejdspartnere kan ses på vores hjemmeside, hvor du også kan se lokationer og kontaktinformationer.

 Stemas A/S er medlem af ML – Maskinleverandørenes brancheforening.

 Stemas Maskinsalg A/S
Tøndervej 7
6500 Vojens
Danmark
CVR nummer: DK88159128
35

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328