23948sdkhjf
Del siden

Give Elementer

Give Elementer  er i dag en førende leverandør af letbeton elementer til landbrug og industribyggeri. Med produktionsenheder i Give og Nørre Snede, råder vi over mere end 9000 m2 produktion, lager og administration, fordelt på et samlet grundareal på 62.000 m2.

Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede letbeton elementer til landbrug og industri.
Elementerne leveres fra fabrikken med vedligeholdelsesfrie facader - alle pudset og grundmalet på indvendig side, samt med istøbte vinduer og ventiler efter ønske. De præfabrikerede elementer gør det lettere at være bygherre og nedsætter byggetiden markant.
På fabrikken anvender vi den nyeste teknologi både i produktionen og projekteringen og er derfor på forkant med udviklingen og de store krav, der stilles til moderne byggeri. Vi er kendt for at kunne tilpasse os vores kunders behov, og med kreativ og rationel tankegang skabe innovative løsninger ud af vores strømlinede produktsortiment.

Vi har gennem 60 år optimeret vores produktion. Vi tilpasser os den enkelte byggesag og leverer kvalitet til den aftalte tid og til konkurrencedygtige priser. Give Elementfabrik A/S har gennem 60 år i branchen oparbejdet en profil som en troværdig samarbejdspartner med stor fleksibilitet, og vi er kendt for altid at holde, hvad vi lover.


Se vores virksomhed her:

http://www.elementer.dk/

Give Elementer
Hjortsvangen 19
7323 Give
Danmark
CVR nummer: DK11572707
P nummer: 1000258392
75
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.316