23948sdkhjf
Del siden

Enemærke & Petersen a/s

Enemærke & Petersen er blandt Danmarks største entreprenørvirksomheder med speciale i renovering og byggeri af almene boligbyggerier - virksomheden udfører også renovering og byggeri af skoler og institutioner og nybyggeri af boliger og erhverv.

Socialt entreprenørskab
Enemærke & Petersen har i de sidste 10 år udført nogle af Danmarks største renoveringer i almene boligområder, som f.eks. Stadionkvarteret, Lundevænget og Rosenhøj. Erfaringerne har givet virksomheden en social profil med fokus på beboerdialog – og beskæftigelsesindsatser blandt beboere i udsatte boligområder, som Rosenhøj og Langkærparken, har været en stor succes.

Strategiske samarbejder
Enemærke & Petersen har i disse år et stærkt fokus på udvikling af nye samarbejdsformer i byggeriet. Vi tror på, at det stærke samarbejde og de gode relationer parterne i mellem resulterer i en smidigere og hurtigere byggeproces og i sidste ende større kvalitet i byggeriet. Derfor satser vi også på strategiske partnerskaber. I vores strategiske partnerskab, TRUST, med Københavns Kommune gennemfører vi renovering, om- og tilbygninger af københavnske skoler og institutioner. I KAB’s byggepartnerskab &os og Civicas partnerskab LIVA, bærer vi partnerskabstankerne over i den almene sektor, når vi renoverer almene boliger. 

Bæredygtighed
I Enemærke & Petersen arbejdes intenst med at bygge mere bæredygtigt – vi arbejder bl.a. med upcycling af brugte byggematerialer, emissionsfri byggepladser og at bygge mere i træ. Enemærke & Petersen deltager derudover i en lang række bæredygtige udviklingsprojekter og har to erhvervsPhD’er tilknyttet som forsker i bæredygtigt byggeri.

Den produktive entreprenør
Enemærke & Petersen arbejder målrettet med at blive mere produktive, når vi bygger. Jo mere produktive vi er, jo mere kan vi forkorte byggetiden og spare penge for vores bygherrer og beboere. Vi har arbejdet med et meget ambitiøst produktivitetsprojekt i de sidste år - produktivitet er blevet et fælles fokusområde i organisationen.

Ejerforhold
Enemærke og Petersen er et 100 procent-ejet datterselskab af MT Højgaard Holding a/s og har status som selvstændigt entreprenørfirma med egen profil, strategi og organisation.

Geografi
Enemærke og Petersen har 700 medarbejdere, er landsdækkende og udfører byggeprojekter i hele Danmark - virksomheden har hovedsæde i Ringsted og afdelinger i Glostrup, Odense, Aarhus og Aalborg.

Enemærke & Petersen a/s
Ole Hansens Vej 1
4100 Ringsted
Danmark
CVR nummer: DK10503698
P nummer: 1002896867
750
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.565