23948sdkhjf
Del siden

BASE Erhverv A/S

Kvalitetsbyggeri til tiden!

VI ER SPECIALISTER I ERHVERVS- OG IDRÆTSBYGGERI

BASE Erhverv  deltager gerne allerede fra idéfasen, hvor stor erfaring fra adskillige erhvervs- og idrætsbyggerier udnyttes til optimal gennemførelse af enhver byggesag teknisk og økonomisk.

Vores spidskompetencer er total- og hovedentrepriser med et højt serviceniveau, hvor vi har stor erfaring inden for mange typer af erhvervs- og idrætsbyggerier som for eksempel:

Kontor og domiciler
Institutions- og idrætsbyggeri 
Lager og produktion
Bilhuse og værksteder
Butiksbyggeri 

Ønsker du, at høre nærmere om vores muligheder for at hjælpe dig, så står vores organisation klar til at høre om dine ønsker, behov og ideer for dit fremtidige byggeprojekt.

Kontakt en af vores specialister i erhvervsbyggerier her!

BASE Erhverv som hovedentreprenør
Med entreprenørfirmaet BASE Erhverv som hovedentreprenør for dit byggeprojekt tager vi os af fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet.

Det betyder, at vi indgår kontrakter med alle fagentreprenører, og at vi har styr på, at de økonomiske rammer for hovedentreprisen ikke skrider. Vi sørger også for, at tidsplanen bliver fulgt, at fagentreprenørernes arbejde koordineres, og at byggeriet står færdigt til tiden – og at det selvfølgelig lever op til de kvalitetsmæssige standarder, der er blevet aftalt for byggeriet.

BASE Erhverv som totalentreprenør
Hvis du vælger at lade BASE Erhverv  være totalentreprenør for dit byggeri, ja, så kan du principielt læne dig tilbage og roligt regne med, at vi klarer processen for dig.

Det gælder fra opstart af projektet med indhentning af arkitekter, ingeniører og øvrige rådgivere. Undervejs indgår vi aftaler med leverandører og fagentreprenører og styrer projektet, økonomien og dets udførelse, indtil det færdige byggeri står klar til aflevering til dig.

LAD OS STÅ FOR TOTALENTREPRISEN

BASE Erhverv  har samarbejde og kundetilfredshed som nøgleord i vort forretningsgrundlag. Alle byggeopgaver ledes af vort team af engagerede, teknisk uddannede byggeprojektledere, for hvem samarbejde og troværdighed, baseret på dialog, tillid og åbenhed, er en selvfølge.

BASE Erhverv har et stærkt økonomisk fundament, der sikrer, at selskabet kan leve op til sine forpligtelser.

Virksomheden blev etableret i foråret 2003, og hovedformålet er at udføre erhvervs- og idrætsbyggeri i hoved- og totalentreprise.

 

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379
23
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.394