23948sdkhjf

Licitationen mener: Vi skal være stolte af dansk erhvervsliv - både nat og dag

Også Kulturnatten i København har været ramt af corona-restriktioner. Men i aften kan Foreningen Kulturnatten i København, som har stået for arrangementet siden 1993, så endelig gennemføre den traditionsrige begivenhed, som har udviklet sig til at være en af Københavns største enkeltstående events.

Også DI har grebet muligheden og åbner i aften dørene til den ikoniske bygning på Rådhuspladsen for at præsentere en bred vifte af dansk erhvervsliv. Netop de mange virksomheder, som DI repræsenterer, er selve indbegrebet af en iværksætter-kultur, som har været med til at skabe fundamentet for det danske velfærdssamfund.

Det kan man godt være bekendt at vise frem, og bryste sig af - og man behøver ikke kun at gøre det på Kulturnatten. Hvis der på nogen måde er saft og kraft til det i virksomhederne, så skal de ud på landets grundskoler, gymnasier og erhvervsuddannelser og fortælle den gode historie om, hvordan danske virksomhedsejere og dygtige medarbejdere hver eneste dag er med til at fastholde og udvikle velfærdssamfundet.

Den risikovillighed og det engagement, som danske iværksættere lægger for dagen, er helt afgørende for, at der til stadighed skabes nye arbejdspladser

Det bør aftvinge respekt. Og det bør - især hos både kommunalpolitikere og folketingspolitikere - være så vigtig en erkendelse, at det altid er en del af den politiske beslutningsproces.

Både dag og nat - og i hele landet.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141