23948sdkhjf

Stort projekt får tømrervirksomhed til at leje sig ind i Aalborg

Tømrervirksomheden Svendsen Kongerslev, der er specialiseret i at bygge platforme til produktion af vindmøllevinger, har siden 2007 været underleverandør til Siemens Gamesa i Aalborg. Nu betyder et nyt projekt for netop Siemens Gamesa, at virksomheden med base i Kongslev mellem Aalborg og Hadsund får akut brug for flere lagerkvadratmeter til opbevaring af materialer og konstruktioner, og her er valget faldet på en beliggenhed på Aalborg havn, hvor vindmøllekæmpen også holder til.

– I takt med at størrelsen på vindmøllevinger er vokset, er behovet for større platforme og dermed også mere lagerkapacitet øget. Netop nu har vi igangsat et projekt, hvor vi på relativt kort tid skal producere platformskonstruktioner til en række store vindmøllevinger, fortæller byggeleder hos Svendsen Kongerslev, Rasmus Nanfeld Svendsen, i en pressemeddelelse fra Aalborg Havn.

– Grundet projektets omfang og den korte tidshorisont har vi været begrænsede af vores lagerkapacitet i Kongerslev, og derfor søgte vi en logistisk mere oplagt lokation, uddyber gab.

Konkret har Svendsen Kongerslev indgået en aftale med Port of Aalborg om 2.000 kvm lagerfaciliteter, som virksomheden netop har taget i brug. 

Port of Aalborg udvidede så sent som i 2020 havnens lagerkapacitet med 6.000 kvm i form af tre nye lagerhaller. Lejeaftalen med Svendsen Kongerslev involverer én af disse haller og løber frem til den 1. oktober 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125