23948sdkhjf

Modulbygger giver Femern-arbejdere tag over hovedet

Der er behov for masser af overnatningsmuligheder til de mange arbejdere på Danmarks største byggeplads i Rødbyhavn, hvor Femern Bælt-forbindelsen opføres. Det har kastet en ordre på 38 hotelværelser af sig til den midtjyske modulproducent ABC Pavilloner med Hotel Stop’n Sleep som bygherre. 

– Vi har i forvejen etableret et businesscenter med 12 erhvervslokaler og leveret midlertidige kontorfaciliteter og prøveboliger til Femern-projektet, så leveringen af de 38 ekstra hotelværelser er en naturlig forlængelse af vores store engagement i Rødbyhavn, siger Glenn Nielsen, projektleder i ABC Pavilloner, i en pressemeddelelse om hotelordren. 

Værelserne er enkeltværelser og produceres i ABC Pavilloners produktionshaller i Engesvang. Hvert af de 38 nye hotelværelser bliver på 14 kvm inklusive eget skabssortiment med køleskab og præfabrikerede badeværelser. 

Kan bliver der til Femern-forbindelse står færdig 

Hotel Stop’n Sleep i Rødbyhavn har på nuværende tidspunkt 104 værelser, som alle er lejet ud på fast kontrakt. 

– Det er en stor fordel for os, at hotelværelserne kan etableres midlertidigt, så vi kan tilpasse vores udbud til efterspørgslen. Det er samtidig en markant billigere løsning end at udvide de eksisterende hotelbygninger, siger Jan Sørensen, der er medejer af Hotel Stop’n Sleep. 

Aftalen med Hotel Stop’n Sleep er en lejekontrakt af de midlertidige hotelværelser på fem år. Bliver der brug for værelserne i længere tid, kan kontrakten forlænges frem mod 2029, hvor Femern Bælt-forbindelsen forventes at stå færdig. 

De 38 hotelværelser afleveres omkring 1. august.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156