23948sdkhjf

Udlejer sælger nu også semimobilkraner

Det er blot et år siden, at Ajos a/s tilføjede semimobilkranen M21-4WDS til sit udlejningsprogram, og siden har modellen været eftertragtet i den danske byggebranche.

Derfor valgte Ajos hurtigt at veksle lejekontrakten med producenten til en købsaftale, og siden fulgte flere eksemplarer til Danmark. Det fortæller firmaet i en pressemeddelelse.

Ajos er både udlejer og eneforhandler af Montarents kraner i Danmark, og nu er den første M21-4WDS semimobilkran også blevet handlet på dansk grund.

- Med den efterspørgsel vi i Ajos har oplevet på M21 til udlejning, er det logisk, at en af vores kunder nu vælger at købe sin egen gennem os. Kranen har gennem det seneste år i Danmark demonstreret sine egenskaber og effektivitet på danske byggepladser, og den er et stort aktiv for sine brugere, siger Jørn Rauff Larsen, afdelingschef for Kran & Hejs i Ajos a/s.

Solgt til udlejer
Kunden er udlejningsfirmaet Danlifte DK ApS, hvor ejer og direktør Ole Trachsel modtog sin nye kran i midten af august. Hans interesse og indsigt i kranens muligheder går dog endnu længere tilbage, og købet skete på baggrund af grundige overvejelser.

- Vi har i forvejen en Potain kran, model Igo 14, som er købt hos Ajos, og den er vi enormt glade for. En M21 er dog dyrere end en Igo 14, så mine overvejelser gik på, om det var de ekstra penge værd at få en kran, som var mobil, siger Ole Trachsel, som allerede kan fælde dom over sin nye investering.

- Den er bestemt investeringen værd. Den har en mobilitet, som giver rigtig mange fordele. Ved kranopgaver, hvor man ikke er tæt nok på, kan man køre på stedet. Den kan flyttes på hjulene, og der skal ikke udlægges skinner først. Man kan arbejde med kranen kun 15 minutter efter, den er sat af, og man kan flytte den 10-15 meter på byggepladsen på 10 minutter. Det er easy-peasy, siger Ole Trachsel.

Stort udlæg
- M21-4WDS har et udlæg på 26 meter, hvor den indtil 12 meter har en løftekapacitet på 1.800 kg. Selv i yderpositionen er løftekapaciteten 700 kg. Derved klarer egenskaberne mange af de daglige kranopgaver, som knytter sig til en byggeplads, og netop på byggepladserne har Danlifte DK ApS sin daglige gang. Enten som leverandør af udlejningsmateriel eller indirekte via søsterfirmaet DanStillads A/S, der udfører stilladsopsætninger m.m.

- Vi bruger kranen til udlejning og til opgaver i det samlede firma. Den er et rigtig godt redskab til mange forskellige typer opgaver. Eksempelvis håndtering af elementer eller stilladsmaterialer. Det er en smart model på en byggeplads. Man kan endda flytte kranen, mens den er slået ud, hvis underlaget tillader det, forklarer Ole Trachsel.

Lige nu er kranen på opgave hos en kunde på en større byggeplads på Sjælland.

- Kranen indgår i vores udlejningsflåde, og vi udlejer den med og uden fører. Vi vil som firma gerne levere alt udlejningsgrej til en byggeplads, og her spiller M21-4WDS perfekt ind. Den er tidsbesparende og brugervenlig for os og for kunderne, understreger Ole Trachsel.
Sigh

Læs mere om: Ajos
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204