23948sdkhjf

Største ordre til dato: 23.000 kvadratmeter gulv fra Fyn til Carlsberg Byen

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve har i tæt samarbejde med Bygma-ejede Scandinova vundet gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Første leverance ventes at køre af sted til oktober.

Med en højde på 120 meter svarende til 37 etager kommer Pasteurs Tårn, der er tegnet af Vilhelm Lauritzen og den svenske tegnestue Wingårdhs, til at udgøre Københavns højeste boligbyggeri. Projektet, der udføres med Aarsleff som totalentreprenør, er allerede godt i gang og ventes at stå færdigt i 2022.

Til den tid vil de kommende beboere blandt andet kunne slå dørene op til helt nye egetræsgulve udført af Lumby-Gulve. Det Odense-baserede firma har nemlig vundet opgaven med at levere i alt 23.000 kvadratmeter plankegulve til byggeriets omkring 350 lejligheder. Det er sket i tæt samarbejde med den Bygma-ejede gulvgrossist Scandinova. 

Den største sag til dato

– Det er vores største sag til dato, og den er vundet på lige dele kvalitetsfokus, gode referencer gennem mange år og stærkt teamwork hele vejen rundt. Vi glæder os nu til at komme i gang, og jeg forventer at have ti medarbejdere inklusiv mig selv gående ude på byggepladsen, når arbejdet rigtigt tager fart hen over efteråret, fortæller Gert Andersen, indehaver af Lumby-Gulve.

Han suppleres af salgskonsulent Anders H. Nielsen fra Scandinova, der lige fra starten har været involveret i processen og også kommer til at kigge regelmæssigt forbi byggepladsen, når arbejdet går i gang:

– Det er den største enkeltstående sag, vi har haft i Scandinova, og vi er meget stolte over som grossist at kunne levere til så markant et byggeri. Vi har gennem otte år haft et tæt og godt samarbejde med Lumby-Gulve, der er kendt for at levere en meget høj kvalitet, og vi kommer også til at satse endnu mere på lignende, større sager fremover.  

Gert Andersen fortæller ligeledes, at han er glad for samarbejdet: 

– Scandinova har forstået vores strategi og ikke mindst, hvad det kræver at vinde de større gulventrepriser. Derfor er det også med stor tilfredshed, at vi i partnerskab kunne vinde dette prestigebyggeri.

Første leverance sendes af sted i oktober

Scandinova råder over grossistcentre i både København, Odense, Aarhus og Aalborg, og ud over at stå for logistikken kommer gulvgrossisten blandt andet til at assistere Lumby-Gulve med sparring og kvalitetssikring i det daglige.

Først og fremmest er det dog helt afgørende at holde styr på logistikken i så stor en sag, så tiden bliver brugt rigtigt fra starten, understreger Anders H. Nielsen: 

– Første leverance er sat til at skulle køre ud i oktober, og opgaven for os bliver først og fremmest at skabe et optimalt flow, der passer til gulvlæggernes arbejdsgang. Vi kommer til at følge sagen meget tæt, så vi hele tiden sikrer, at materialerne er der til aftalt tid, og gulvlæggerne ikke skal vente på at kunne komme videre.

– Scandinova er gået helhjertet ind i projektet lige fra starten, og nu har vi sammen vist, at det kan lade sig gøre at komme med på de helt store sager, også selv om man ikke er blandt de største. Mindre gulvfirmaer kan godt være med på de store opgaver, når vi har en grossist i ryggen, slutter Gert Andersen af.

Lumby-Gulve er som følge af firmaets vækst netop rykket ind i nye lokaler i Solrød, så man har mulighed for at være tættere på projekterne i København i det daglige. Hovedsædet og lageret befinder sig dog stadig i Odense, hvorfra virksomheden sammen med faste underentreprenører udfører gulvopgaver i erhvervsbyggerier over hele landet.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172