23948sdkhjf

Tscherning-direktør efter fordobling: - Der er plads til forbedringer

Effektiviseringer, vedholdenhed og en stadig grønnere offentlig dagsorden, der passer til Tschernings tilgang til nedrivning, miljøsanering og anlægsarbejde, har skabt sidste regnskabsårs gode resultater.

Det konkluderer nedriver-virksomheden G. Tscherning i en pressemeddelelse om 2019/20, hvor der blev lagt 4,1 mio. kr. på resultatet efter skat, så de landede på 8,4 mio. kr.

- Det er et meget tilfredsstillende resultat, som vi sagtens kan tillade os at glæde os over, udtaler adm. direktør Søren Tscherning.

Han uddyber, at de pæne tal dog skal ses i lyset af, at firmaets omsætning i det forgangne regnskabsår også har været rekordstor, og at Tscherning dermed ikke matcher byggebranchens gennemsnit på 4 pct. i forhold til opnået driftsresultat. 

- Men vi kan se på udviklingen, at vi med bedre og bedre resultater år for år er godt i gang med en rejse imod dette, siger direktøren og sender lovord til medarbejderne.  

- Der er naturligvis altid plads til forbedringer i enhver organisation, og vi arbejder fortsat på at blive et endnu stærkere hold i den kommende tid, fastslår direktøren.

Ingen coronabremse
Trods mere håndsprit og nye forholdsregler har nedriverfirmaets primære aktiviteter ikke været synderligt hårdt ramt af coronasituationen. 

- Heldigvis har Coronasituationen ikke betydet en nævneværdig nedgang i vores aktiviteter, og pandemien afspejler sig derfor heller ikke i årets regnskab, siger Søren Tscherning.

Han kan også glæde sig over, at bæredygtighed er blevet en bærende faktor i både det private og det offentlige.

- Miljøet og klimaet bliver ved med at vokse på både vores og hele verdens dagsorden. Det er en stor glæde for mig personligt – og kun en fordel for Tscherning som virksomhed – at den offentlige agenda nu også er begyndt at blive tydeligt grøn.

- Det er derfor vigtigere end nogensinde, at vi kan indtænke de grønne løsninger i de projekter, vi tager ind og i vores måde at drive forretning på, udtaler han.

G. Tscherning A/S
mio. kr. 2019/20 2018/19
Bruttofortjeneste 130,1 130,4
Driftsresultat  11,0 7,6
Resultat før skat 10,8 7,0
Årets resultat 8,4 4,3
Aktiver 156,9 146,5
Egenkapital 28,0 19,6
Gns. antal ansatte 222 222
Regnskabsåret blev afsluttet 30.04.2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266