23948sdkhjf

MH Højgaard bygger seniorbolig på gammel papirfabrik

Boligorganisationen Civica har netop skrevet kontrakt med MT Højgaard på et nyt seniorbofælleskab i Dalum i Odense, hvor Dalum Papirfabrik tidligere lå. 

Det oplyser Civica i en pressemeddelelse. 

MT Højgaard udvikler hele det nedlagte industriområde og bygger for Civica 58 seniorboliger i et miks af to- og treværelses boliger. 

I det foreløbige projekt er der fem opgange i bebyggelsen. Hver opgang får et fælleslokale, som er tænkt som satellitter for et større fællesområde, hvor alle beboere kan samles. Der regnes og tegnes også på en tagterrasse øverst oppe med en fin udsigt over området. Der etableres elevatorer, der sikrer tilgængeligheden. 

Detaljerne omkring den færdige projektering skal nu udvikles og er endnu ikke på plads. 

– Projektet passer fint ind i det samlede område – der udover seniorbofællesskabet – vil bestå af lejligheder, rækkehuse, dagligvarebutik og en smule andet erhverv. Samlet etableres mere end 400 boliger, hvor seniorboligerne vil bidrage til områdets diversitet, og understøtte vores ønske om en levende bydel med et aktivt miljø, siger Finn Mortensen, projektudviklingsdirektør, i MT Højgaard. 

Der går forventeligt godt to år, før de første beboere kan sætte nøglen i egen dør. Byggestart forventes i foråret 2021 og indflytning i efteråret 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141