23948sdkhjf

Behov for sikkerhedsgodkendelse: MTH renoverer kontorer for 130 millioner

Det bliver MT Højgaard, som skal stå for arbejdet, når Sankt Kjelds Gård-bygningen på Æbeløgade i København skal renoveres fra februar 2021 frem til andet kvartal 2022. Det oplyser entreprenørselskabet onsdag i en pressemeddelelse. 

Bygningsstyrelsen er bygherre på opgaven, som har en værdi på 130 mio. kr. 

- Udover at have afgivet det tilbud, hvor der er bedst forhold mellem pris og kvalitet, er der i MT Højgaards tilbud på overbevisende måde, og med stort fagligt overblik, redegjort for, hvordan man tænker sig at løse de udfordringer opgaven stiller, siger projektleder Claus Kjærsgaard fra Bygningsstyrelsen og uddyber: 

–  Både i forhold til, hvordan der opnås et godt slutresultat, og ikke mindst hvordan samarbejdet mellem den udførende totalentreprenør og de nuværende lejere i ejendommen håndteres med mindst mulig gene undervejs i byggeprocessen.  

Kræver sikkerhedsgodkendelse
De nuværende lejere i kontorbygningen tæller Danmarks Statistisk og Kriminalforsorgen, som alle skal arbejde i bygningen, mens renoveringen foregår. Netop derfor har MT Højgaard skarpt fokus på, at renoveringen skal være mest mulig skånsom. 

- Støj begrænses til 7-9 om morgen og 16-18 om aftenen, så lejerne kan få arbejdsdagen til at fungere på trods af renoveringen. En koordinator hos os skal kommunikere med kontorhusets lejere, så de hele tiden er opdateret på tidsplanen, og der bliver varslet i god tid, når der sker noget nyt, siger projektchef Morten Steen Steensen fra MT Højgaard og tilføjer, at der også vil blive taget hensyn til beboere i nærliggende ejendomme. 

Da ejendommen fungerer som et statsligt kontorknudepunkt, medfører det forhøjede sikkerhedskrav. Derfor bliver byggepladsen aflåst konstant, og medarbejdere skal sikkerhedsgodkendes for at kunne opholde sig på pladsen.

Kontrakten er betinget af de bevilligende myndigheders endelige godkendelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131