23948sdkhjf

JFP vil være den fortrukne leverandør af betonelementmontager

For halvandet år siden etablerede JFP Murer & Tømrer en montageafdeling, der nu beskæftiger 22 mand

1. december 2018 etablerede JFP Murer & Tømrer en montageafdeling. Afdelingen varetager betonelementmontage og er med virksomhedens egne ord blevet en succes. I dag er der 22 mand ansat, og et stigende antal opgaver løses.

- Vi havde ikke regnet med, at det gik så stærkt, men er glade for og stolte over, at vi på under halvandet år er helt oppe på 22 mand i afdelingen, siger adm. direktør i JFP Murer & Tømrer, Mikkel Steffensen, i en pressemeddelelse.

Ambitionerne er derfor store.

- Vores mål er at blive den foretrukne leverandør af betonelementmontage i Danmark. Vi tilbyder som del af entreprisen tidlig involvering, hvor vi gennemgår det enkelte projekt med henblik på forbedringer og optimeringer inden igangsættelse. Den merværdi, vi tilfører kunderne, er noget af forklaringen på succesen, tror jeg, men også, at vi har en fleksibel organisationen, som gør, at vi hurtigt kan sadle om og låne folk fra de forskellige afdelinger, tilføjer direktøren.

Løst flere projekter
JFP Murer & Tømrer har blandt andet løst betonelementmontage på Kongensgade i Esbjerg på 4.000 kvm, Sporbyen Randers på 6.700 kvm, DNV Gødstrup på 28.000 kvm, Kongeskrænten i Smørum på 4.500 kvm og Fjordbrynet i Kolding på 20.600 kvm.

- Vi har flere eksempler på optimeringer på projekterne, som vi har medvirket til, og som har været en gevinst for kunderne. På Fjordbrynet i Kolding gik vi fra fire dages montage til 3,5 dage pr. etage, som havde stor betydning for den samlede tidsplan. På et andet projekt har vi foreslået at etablere rækværker ved frie kanter fra starten. Det betyder, at vi igennem hele byggeprocessen kan udføre flere fag ad gangen, uden at bruge tid på flytning og genetablering af rækværker, og det gør processen langt mere effektiv, fortsætter Mikkel N. Steffensen.

JFP Murer & Tømrer A/S er et datterselskab under entreprenørfirmaet JFP A/S.Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København og beskæftiger mere end 60 mand. JFP Murer & Tømrer udfører hoved- og totalentrepriser samt fagentrepriser inden for elementmontage, beton, murer- og tømrerarbejde.
aja

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109