23948sdkhjf

Alt udsolgt: Opførslen af 440 feriehuse begynder lige efter påske

Lalandia har nu solgt alle de 440 feriehuse, som skal bygges ved det kommende feriecenter i Søndervig. 

– Timingen er god, for opførelsen af de mange nye huse begynder lige efter påske, fortæller adm. dir. i Lalandia Jan Harrit. 

– Vi har godt vidst, at beliggenheden tæt på en af Danmarks bedste strande ville skabe interesse, men at alle husene blev solgt inden det første spadestik – det overgår vores forventninger, siger han. 

JCN og Junge Byg bygger
Feriehusene skal bygges af JCN Bolig og Junge Byg fra henholdsvis Aarhus og Grindsted med en lille overvægt til førstnævnte, fortæller Jan Harrit til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Investeringen i feriecentret Lalandia i Søndervig med Aquadome, aktiviteter, restauranter med mere vil være omkring 400 mio. kr. Hvad investeringen i feriehusene ligger på, ønsker Jan Harrit ikke at sige noget om. 

Han kan dog fortælle, at næsten alle feriehusene er solgt til private danskere med enkelte salg til feriefonde som undtagelsen.

De første feriehuse vil være klar til brug en gang i efteråret 2020, mens første etape af selve feriecentret Lalandia i Søndervig forventes at åbne inden sommeren 2022. 

Kan snart sætte navn på entreprenør
Hvem der får ansvaret for at bygge feriecenterbebyggelsen falder sandsynligvis snart på plads:
 

– Vi er ved at forhandle om det i øjeblikket. Det varer ikke så længe, siger Jan Harrit. 

De 440 nye feriehuse er etape 1. ved feriecentret. Efterfølgende kan der opføres badehotel med op til 200 værelser. Hvordan udsigterne er for denne tilføjelse og næste del af Lalandia-centret er det for tidligt at sige, lyder det fra Lalandia-direktøren: 

– Tanken er først at åbne (inden sommeren 2022, red.) og derefter tage vi stilling til badehotel og fase 2 af feriecentret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11