23948sdkhjf

Hasteopgave gjorde hejs til hospitals coronaindgang på halvandet døgn

Halvandet døgn. Så kort tid gik der fra, at Ajos modtog en henvendelse fra et hospital i Storkøbenhavn, til materielselskabet fik fragtet, leveret og monteret en hejs, der skal fungere som indgang for coronasmittede. Dermed kan de virussmittede forblive isolerede fra hospitalets øvrige patienter. 

- Jeg blev ringet op mandag eftermiddag af vores driftschef for byggepladsindretning, som beskrev hospitalets udfordring med sikring af særskilte adgangsforhold for coronasmittede. En hejs er jo en ekstern elevator for personer og byggematerialer, og vi mente, at den i den givne situation ville løse udfordringen med at transportere patienter og sygehuspersonale, forklarer Thomas L. Madsen, sektionsleder for Hejs i Ajos, i en pressemeddelelse.

Ajos er i forvejen tilknyttet den igangværende udvidelse af hospitalet som ansvarlig for byggepladsentreprisen, og netop derfor blev de kontaktet af hospitalet for en løsning.

Efter en hejsmontør havde besigtiget forholdene, blev den klargjorte model transporteret fra afdelingen i Vejle til Storkøbenhavn. Her ankom hejsen tirsdag formiddag, hvor to montører stod klar og påbegyndte monteringen. 

Hejsen kan løfte op til 1.900 kg og måler 1,40 x 3,20 meter. Den er monteret vinkelret på bygningen og har gennemgang i gavlene. Hejsen kan servicere i hospitalsbygningens fulde højde på 4,5 meter. 

 

Læs mere om: Ajos
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125