23948sdkhjf

Rådgiverkæmpe vinder KAB-rammeaftale for nybyggeri

Sammen med arkitektfirmaet Domus og GHB Landskabsarkitekter har Niras fået tildelt en rammeaftale for nybyggeri med det almene boligselskab KAB. Det oplyser Niras i en pressemeddelelse. 

Med over 60.000 lejemål i hovedstadsregionen er KAB Danmarks største administrationsorganisation. 

Rammeaftalen gælder for fire år og er på totalrådgivning i forbindelse med nybygningsopgaver for 30 almene boligorganisationer. 

I udbudsmaterialet vurderer KAB, at rammeaftalen har en værdi af omkring 80 mio. kr., men da der er fem parallelle rammeaftaler i spil, skal de mange millioner fordeles mellem fem rådgiverteams. Enkelte mindre opgaver kan gå direkte til et team, hvorimod større opgaver skal i mini-udbud blandt de fem rådgiverteams. 

Nybyggeri og renovering for de almene
Alment boligbyggeri er ved at blive et af Niras’ kerneområder. 

– Omsætningen er steget betydeligt, og vi får flere projekter qua vores mange referencer og gode netværk, siger forretningschef i Niras Kirsten Engholm Henriksen i pressemeddelelsen. 

Hun peger på projekter som Det Favnende Studiehus i Aarhus med 130 almene ungdoms- og familieboliger og DLG Tårnet i Aalborg med 110 ungdoms- og familieboliger på Østre Havn i Aalborg.

Rådgivervirksomheden har også mange renoveringsopgaver inden for det almene boligbyggeri. I øjeblikket er Niras for eksempelvis i gang med renoveringsprojekter for blandt andet KAB og Boligkontoret Danmark i københavnsområdet.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171