23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Albertslund Kommune og Albertslund Kommune

Sweco
Julie Friis Ziersen, 37 år, er ansat som fagspecialist i vand- og klimaafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Julie er uddannet civilingeniør i Miljøteknologi.

Hos Sweco skal Julie blandt andet arbejde med hydraulisk modellering af afløbssystemer, analyse af overholdelse af serviceniveau, dimensionering og optimering af fælles- og separatkloakerede afløbssystemer og bassiner samt skybruds- og klimatilpasningsplanlægning.

Julie kommer fra en stilling som planlægger hos Hofor, hvor hun arbejdede inden for samme felt.

Sofie Mechlenborg Nørulf, 25 år, er ansat som projektingeniør i Vand og Klima på Sønderborg Kontoret. Sofie er uddannet diplomingeniør i bygningsteknik på Syddansk Universitet. Hos Sweco skal Sofie arbejde med projektering, fag- og byggeledelse samt tilsyn af afløbstekniske anlægsprojekter.

Sofie har tidligere været i ingeniørpraktik hos Sweco.

Ida Karoline Sylvest, 29 år, er ansat som projektingeniør i vand- og klimaafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Ida er 29 år og nyuddannet diplomingeniør i Byggeri og Infrastruktur fra DTU. Hos Sweco skal Ida arbejde med klimasikring, infrastruktur, spildevandssystemer og hydraulisk modellering.

Klara Wanstrup, 24 år, er ansat som ingeniørpraktikant i afdelingen for Vand og Klima på Aarhus Kontoret. Klara læser til miljøingeniør på Aarhus Universitet og skal under sit praktikophold hos Sweco primært arbejde med projektering af kloaksystemer, forskellige former for regnvandshåndtering samt byggemodninger.

Albertslund Kommune
Marie Guldborg, cand.polit., er ansat som chef for Miljø & Teknik i Albertslund Kommune. Hun kommer fra en stilling som enhedschef i EU & Erhverv i Landbrugsstyrelsen i Miljø & Fødevareministeriet, hvor hun har været ansat siden 2013. Forud for det har hun fra 2012-2013 været enhedschef i Direktionssekretariatet samme sted, og fra 2007-2012 var hun kontorchef i Økologistøttekontoret i FødevareErhverv i Fødevareministeriet.

Marie får ansvar for hele miljø- og teknikområdet, inkl. drift og service, som lægges ind under Miljø og Teknik pr. 1. marts.

Horsens Kommune
Brian Ingvard Christiansen er ansat som projektchef i Horsens Kommune. Hans hovedfokus bliver at få sat endnu mere skub i salget af erhvervsjord samt at arbejde med den fortsatte udvikling af Horsens Kommune.

Brian har mange års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen. Oprindeligt er han uddannet murer, hvorefter han har videreuddannet sig inden for bygge- og finansbranchen samt som ejendomsmægler. Hans CV tæller også et konsulentjob i Exometric, hvor han arbejdede med analyser og vurderinger af potentialer for bl.a. kommuner, investorer og erhverv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141