23948sdkhjf

Enstemmigt: JFP vinder Grundfos-byggeri

Grundfos Center i Bjerringbro udvider med 3.000 kvm i form af en såkaldt Event Hall, og det er JFP A/S, der skal opføre hallen i hovedentreprise. 

Det oplyser entreprenørselskabet i en pressemeddelelse. 

 JFP’s datterselskab JFP Murer & Tømrer skal levere betonentreprisen og elementmontagen, mens Erik Arkitekter er totalrådgiver på byggeriet med Cowi som underrådgiver. 

– Vi har en fuldstændig fastlagt procedure for vurdering af de partnere, vi indgår samarbejde med. Derfor blev fire entreprenører udvalgt i første runde til at give bud og inviteret til gennemgang af projektet. JFP blev efterfølgende enstemmigt valgt, fortæller senior architect, Hans Christian Baastrup fra Grundfos i pressemeddelelsen. 

– Det skyldes flere ting. De har lavet et omhyggeligt forarbejde, som de redegjorde professionelt for. De har valgt en professionel organisation til at gennemføre projektet – både i byggeledelsen og blandt underentreprenørerne, de har en fornuftig pris og ikke mindst, vi har tillid til dem, uddyber han. 

Det 3.000 kvm store byggeri samt ombygning af 720 kvm mødelokaler og kontorer skal give Grundfos et permanent udstillingsområde til rundvisninger for de mange danske og internationale gæster i virksomheden. Derudover skal hallen kunne opdeles i tre mindre områder og dermed danne rammen om flere arrangementer på samme tid.

Projektet omfatter også anlægning af 10.300 kvm udeareal med parkeringsanlæg, spillebaner, aktivitetsarealer mv.

Event Hall skal bygges i perioden januar 2020 til april 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141