23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Velux, Ecophon og Niras

Velux
Nicolas Limbach, 47 år, er ansat som senior vice president i Velux Gruppen med ansvar for Velux Commercial. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i Rockpanel, som er et internationalt datterselskab af Rockwool Group.

Nicolas Limbachs opgave bliver den fortsatte udvikling og integration af forretningsområdet Velux Commercial, der tilbyder ovenlysprodukter til større erhvervsbygninger, skoler, industrielle og kommercielle bygninger. Velux Commercial er et selvstændigt forretningsområde i Velux Gruppen og omfatter de tilkøbte selskaber amerikanske Wasco, danske Vitral og tyske JET-Group samt Velux Modular Skylights. Der er i alt cirka 1.200 medarbejdere i Velux Commercial, som har salg, produktion og administration i 13 lande. I Danmark har Velux Commercial produktion i Østbirk og salg og administration i Hørsholm.

Ecophon
Mads Søndergaard er ansat som business unit manager for Saint-Gobain Ecophon A/S. Mads Søndergaard kommer fra en stilling som salgschef hos virksomheden Geberit.

Ecophon udvikler, producerer og markedsfører akustikprodukter og -systemer. Virksomheden har selskaber i 14 lande, er repræsenteret i yderligere 30 lande og har ca. 800 medarbejdere ansat.

Niras
Christian Nørr Jacobsen, 35 år, er ansat som konsulent i Niras.

Christian er uddannet M.Sc. i Bæredygtig Energi fra DTU og har mange års erfaring inden for energibranchen blandet andet fra Sweco Danmark. Senest kommer han fra en stilling som projektleder hos Vie-gand Maagøe.

For Niras skal Christian nu arbejde med varmeforsyning samt strategi og markedsføring inden for forretningsområdet Energi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125