23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Armatec og Ase

Niras
Per Hendriksen, civilingeniør, er ansat som chefrådgiver hos Niras. Han kommer fra en stilling hos NNE, hvor han arbejdede med rådgivning og design af bygningsautomation og monitorering til den pharmaceutiske industri.

Per Hendriksen er specialist inden for bygningsautomation og har mange års erfaring med at rådgive om at projektere intelligente bygningsinstallationer samt at sikre bygninger inden for kontor, handel og den pharmaceutisk industri. Hos Niras skal Per Henriksen arbejde med rådgivning, design og projektledelse af intelligente løsninger inden for bygningsautomation, IBI og sikring.

Armatec
Arne Noesgaard, adm. direktør i Armatec i mere end 28 år, overlader 1. december direktørposten til Jens Brammer.

Jens har tidligere været ansat i Armatec i en årrække, og sluttede som salgschef i 2011. De seneste otte år har Jens dels arbejdet som afdelingschef i OEM Klitsø og senest som Adm. Direktør hos Bürkert Danmark.

Jens kommer tilbage med stor ledelseserfaring fra tilsvarende stillinger. Han får ansvaret for at fortsætte den løbende implementering af Armatec-koncernens strategi og vision i Danmark samt udvikling af forretningen med fokus på kundetilfredshed, bæredygtighed og vækst.

Arne Noesgaard fortsætter som bestyrelsesmedlem i Armatec Danmark og Norge, og som formand for bestyrelserne i Valtor Offshore og Dansk Ventil Center.

Ase
Mette Poulsen, projektleder, fylder 50 år lørdag 16. november. Mette Poulsen har været ansat i Ase i 30 år. Ase-karriereren blev indledt i 1989 som sekretær i a-kassens forsikringsafdeling i København, hvor hun senere blev sagsbehandler. Mette har løbende efteruddannet sig og er i dag tilknyttet projektteamet, hvor hun fungerer som tværorganisatorisk projektleder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141