23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Sweco og Laufen

Niras
Semir Abdiji, 27 år og ingeniør, har efter to år i en stilling hos Trust, som er et strategisk partnerskab mellem Københavns Kommune og et team af seks virksomheder fra entreprenør-, arkitekt- og ingeniørbranchen, valgt at vende tilbage til Niras. Hos Trust arbejdede Semir Abdiji med at helhedsrenovere skoler og daginstitutioner i Københavns Kommune med fokus på energirigtige løsninger - deriblandt i 2017-2019 som fagingeniør på de to store renoveringsprojekter Lykkebo Skole i Valby og Rødkilde Skole i Bellahøj. Hos Niras skal Semir Abdiji projektere HVAC-installationer, renovere og genoprette tekniske installationer bl.a. på anlæg på Region Hovedstadens hospitaler.

Sweco
Thomas Steen, 52 år, er ansat som senior projektleder i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Odense. Thomas er uddannet teknikumingeniør og kommer fra en stilling som projektleder hos Orbicon, hvor han arbejdede inden for samme felt.

Hos Sweco skal Thomas stå for projektledelse af anlægs- og afløbsprojekter samt varetage byggeledelse, sikkerhedskoordinering og tilsyn.

Per Koch, 55 år, er ansat som projektingeniør i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Per er uddannet kloakmester og kommer fra en tilsvarende stilling hos Norconsult.

Per har tidligere været ansat i Sweco og skal fremover blandt andet arbejde med LAR-projekter, projektering af kloak og afløbstekniske anlæg samt varetage byggeledelse, sikkerhedskoordinering samt tilsyn.

Laufen
Antonio Linares, 49 år, er ny senior adm. direktør for Laufen samt den nordlige og centraleuropæiske Roca division. Antonio Linares sluttede sig til Roca Group i 2003, hvor han besad flere stillinger indenfor corporate forretningsudvikling og marketing. Som adm. direktør har han stået i spidsen for virksomheden i Rusland og SNG-regionen. Han er uddannet civilingeniør med speciale i broer og konstruktion og har en MBA fra Universidad Politécnica de Cataluña.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188