23948sdkhjf

Sjælsø melder færdigt arbejde på udviklers andet danske projekt

I juni meddelte Balder Danmark, at Fælledkanten, deres første danske ejendom opført i eget regi, stod færdigopført. Nu har selskabet færdigopført endnu en dansk ejendom, navngivet Lavetten. 

Byggeriet i Ørestad Syd har 241 lejeboliger i i størrelse fra 1-5 værelser, fordelt på 49-176 kvm, skriver Balder Danmark i en pressemeddelelse. 

Ligesom på Fælledkanten, det første projekt den danske gren af det svenske ejendomsselskab Fastighets AB Balder færdiggjort i Danmark, har Sjælsø Management været styringsentreprenør, Danielsen Architecture har slået stregerne, og Sweco står for ingeniørydelserne på Lavetten. 

Teamet bag Lavetten

  • Bygherre: Balder Danmark
  • Styringsentreprenør: Sjælsø Management
  • Ingeniør: Sweco Danmark
  • Arkitekt: Danielsen Architecture A/S
  • Landskabsarkitekt: Danielsen Urban Landscape

Lavetten er kendetegnet ved en karakteristisk skrånende arkitektur. Ejendommen er opført med otte etager i den nordøstlige del og fire etager i den sydvestlige del. Den skrånende arkitektur gør, at der kommer sollys ind i gårdrummet, samtidig med at beboerne får udsigt over de grønne omgivelser.

Et andet karaktertræk er de høje porte, der skærer karréen op i fire bygningsdele, og binder de omkringliggende udearealer sammen med bygningens gårdrum.

Balder foretog de første danske ejendomsinvesteringer for syv år siden. Siden har det svenske ejendomsselskab fået mere blod på tanden og etablerede derfor egen projektafdeling i 2017, som i dag består af ni medarbejdere. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157